[MKIII] Prośba do właścicieli MK3 Variant.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[MKIII] Prośba do właścicieli MK3 Variant.
Mam takie małą prośbę do właścicieli MK3 w kombiaczku. Otóż zamontowałem sobie wszystkie cztery elektryczne szyby i mam problem z przyciskami a właściwie z rączkami do przycisków. Standardowo w kombii rączki są całe tzn. łącznie z tym plastikiem za uchwytem do otwierania drzwi - z tyłu z miejscem na wysokotonowy; z przodu z plastikiem od elektrycznego sterownia lusterek. . Ja do swojego zakupionego zestawu dostałem rączki krótkie.
I z tym się wiąże moja prośba o zdjęcie lub byłoby jeszcze lepiej o numer katalogowy takiej długiej rączki ( zarówno z przodu jak i tyłu ) z oryginalnym wycięciem na przyciski. Nie wiem czy były wersje kombi z seryjną elektryką na cztery szyby ale może ktoś taki wypasik posiada i podesłałby zdjęcia lub numery.
Mój mail - magal1@wp.pl
z góry dzięki
Pozdrawiam
MAciek
I z tym się wiąże moja prośba o zdjęcie lub byłoby jeszcze lepiej o numer katalogowy takiej długiej rączki ( zarówno z przodu jak i tyłu ) z oryginalnym wycięciem na przyciski. Nie wiem czy były wersje kombi z seryjną elektryką na cztery szyby ale może ktoś taki wypasik posiada i podesłałby zdjęcia lub numery.
Mój mail - magal1@wp.pl
z góry dzięki
Pozdrawiam
MAciek
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
Gobo90 pisze:to znaczy mam lusterka w elektryce o szyby mi chodzi.. 4 korby
Dokłądnie- do drzwi nie idzie mi NIC, jak w żuku Mimo, że ma klime, ABS, poduchy, 4x4, to nie dali mu nawec centralnego zamka ani przewodów głośnikowychtwardy pisze:Czyli nie masz problemu z łamiącymi się kabelkami w drzwiach
Pozdrawiam.