[MK2] Problem z alarmem

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
specWROC
(()())G.O.L.F.(()())
(()())G.O.L.F.(()())
Kontakt:

[MK2] Problem z alarmem

Post autor: specWROC » sob lis 11, 2006 18:37

siemanko

mojego golfka mam jakies niecale pół roku jak tylko go kupilem to zalozylem do niego alarm jak sie nie myle to chyba centurion....i jakis czas temu kiedy moj sąsiad o 3 rano parkował swoją taxówke koło mnie włączył się alarm i dzisiejszej nocy jak ten sam sąsiad parkował swoją taryfe niedaleko mnie znów włączył się alarm....nie wiem co jest grane...

mój starszy też ma taryfe passata B3 ale kiedy parkujemy koło siebie nic sie nie dzieje :panna: :panna:
Ostatnio zmieniony ndz lis 12, 2006 08:46 przez specWROC, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » sob lis 11, 2006 18:41

Może masz zamontowany czujnik wstrząsowy, ustawiony na zbyt wysoką czułość.

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

Awatar użytkownika
specWROC
(()())G.O.L.F.(()())
(()())G.O.L.F.(()())
Kontakt:

Post autor: specWROC » czw sty 10, 2008 20:00

dalej borykam się z tematem....wstrząsowych na pewno nie mam ale mam ultradźwięki w środku....jak zostawie telefon w aucie i ktos do mnie zadzwoni to alarm takze się włączy......czy te ultasy mogą być aż tak czułe?

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » czw sty 10, 2008 20:54

Alarm powinien mieś opcję odłączania czujników ultradźwiękowych, więc wyłącz je i zrób test z telefonem, czegoś się dowiesz.

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”