MK3 poduszki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
MK3 poduszki
Witam, czytajac troche posty nie znalazlem odpowiedzi na moj problem. A mianowicie mam dylemat, podczas zmiany biegow i dodawania gazu np. z 3 wrzuce 2 i zaczynam dodawac gazu przez chwile slychac drzenie spod maski, to tak jakby jakas blacha latala i wpadala w wibracje. Jest to czesto za kazdym razem nawet podczas dodawania gazu na luzie. Nie wiem co jest grane, lewarek sprawdzilem i jest ok, blacha zadna nie lomocze bo dokrecilem, katalizator wywalilem
i ciagle jest te dragnie, nawet sprawdzalem kolo chlodnicy czy nic nie lata, klocki itp. Wszystko jest oki. Pozatym troche odzcuwam pod nogami lekkie dragnia, moze poduchy? Jak dokladnie je sprawdzic?Dzieki za odpowiedz
-
Gitner
- VW Baron

- Auto: Szukam... i NC700X
Wjezdzasz na kanal, odpalasz auto, zaciagasz reczny i ruszasz na przemian jedynka i wsteczny. Kolega w tym czasie siedzi w kanale i sprawdza jak sie zachowuja poduszki, jesli widac ze silnik unosi sie przy ruszaniu do gory jakby chcial sie wyrwac, oznacza koniecznosc wymiany poduszki tej ktora nie domaga
. Mozesz tez sprobowac podniesc z kanalu silnik i wykrecic poduche i ja sprawdzic. Sprawdz z kanalu czy poduchy ciekna - wowczas tez wymiana. Jesli czujesz drzenie pod nogami to moze byc poducha pod skrzynia walnieta.
Pozdro
Gitner
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!