[MK2] Nr katalogowy czesci ukladu chlodniczego
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
Quintus
[MK2] Nr katalogowy czesci ukladu chlodniczego
Witam , Na początek dzień dobry wszystkim. Mój problem polega na tym, że pękł mi jeden z węży od układu chłodniczego. Pomijając że ciężko mi wytłumaczyć który to, to jeszcze w sklepie proszą o jego numer katalogowy (a ja nie znam, a na starym nie widze). Podsyłam linka do części o którą mi chodzi. Może któryś z was wie jaki ona ma numer (albo ma taką niepotrzebną w garażu
. Pozdrawiam serdecznie. linek do części
Ostatnio zmieniony pn lis 06, 2006 23:15 przez Quintus, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
- marek2907
- VWGolf.pl Killer

- Kontakt:
Marihuana Man
u mnie na wężach też numery są nieczytelne, ale w sklepach sam przeglądałem katalogi i znalazłem to czego szukałemQuintus pisze: a na starym nie widze)
[url=http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=53320][img]http://i128.photobucket.com/albums/p180/marek2907/forum2.jpg[/img][/url]
:gora: KLIKNIJ :gora:
[size=200][b]wszystko na 1 stronie[/b][/size]
:gora: KLIKNIJ :gora:
[size=200][b]wszystko na 1 stronie[/b][/size]
- Paweł Marek
- V.I.P.

Hej wszystkim!
Z tymi numerami części to tez nie tak ..hop siup .
Padł mi przewód od zbiorniczka do bloku silnika BORA 1,9 TDI zamówiłem niby oryginała z Poznania od Kulczyka ! Nawet w katalogu był tylko jeden .lepiej ! Sprzedawca wychodził ze sklepu i patrzył pod maskę ..! I .....kupa przewód okazał sie zupełnie inny niz stary . Fajnie nie?? taki przewód w salonie to 230 zł
Z tymi numerami części to tez nie tak ..hop siup .
Padł mi przewód od zbiorniczka do bloku silnika BORA 1,9 TDI zamówiłem niby oryginała z Poznania od Kulczyka ! Nawet w katalogu był tylko jeden .lepiej ! Sprzedawca wychodził ze sklepu i patrzył pod maskę ..! I .....kupa przewód okazał sie zupełnie inny niz stary . Fajnie nie?? taki przewód w salonie to 230 zł