[MK3] lampy przod H1+H1
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[MK3] lampy przod H1+H1
Witam kolegow, mam problema bo bede musial kupic nowe lampy na przod do gomojego gofra (poprzednik jezdzil na 100W zarowkach i odblysniki szlak trafil).
Lepiej kupic nowy zamiennik (djtom, depo) czy uzywane helle na allegro ?
Dzis kukalem na allegro i widze ze uzywki helle mozna kupic juz za 100-130plnow. Poradzcie prosze co wybrac ? nowy zamiennik czy markowa uzywke(ktora i tak nie wiadomo w jakim jest do konca stanie) ?
Lepiej kupic nowy zamiennik (djtom, depo) czy uzywane helle na allegro ?
Dzis kukalem na allegro i widze ze uzywki helle mozna kupic juz za 100-130plnow. Poradzcie prosze co wybrac ? nowy zamiennik czy markowa uzywke(ktora i tak nie wiadomo w jakim jest do konca stanie) ?
Lepiej kupic nowy zamiennik (djtom, depo)
kup Hella na allegro lub szrocie , odradzam DEPO. Zdecydowanie markowa uzywkja bedzie lepiej swiecic niz nowe g*wno.
Nocne Mary Squad 
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer

To co mówią wszyscy powyżej. TYLKO I WYŁĄCZNIE MARKOWE Niech Cię wszelkie siły strzęgą od tych podróbek/zamienników.
Miałem nowe, oryginalne montowane w ASO Valeo i dawały jak jupiter na lokomotywie TGV
(poprzedni MK3).
Teraz mam fabryczne, z 1 montażu, 10-letnie (H4) Saturnusy i, mimo że poobijane (tzn prawie wypiaskowane
) świecą zadziwjająco dobrze.
Tych po 100-140 zł zwykle nie da się ustawić, a jakość oświetlenia jest jak w Maluchu. To opinie ludzi z forum (zawsze śledzę te tematy).
Kup używkę oryginału w łądnym stanie, nawet w cenie nowej Depo za sztukę. I tak warto. Albo, jak dysponujesz większymi środkami- taką nówkę.
Od tego zależy Twoje bepieczeństwo na nieoświetlonych drogach. Niestety, w trasie coraz rzadziej można włączyć światła drogowe (większy ruch) i wypada mieć dobre światła mijania
Pozdrawiam
Miałem nowe, oryginalne montowane w ASO Valeo i dawały jak jupiter na lokomotywie TGV
Teraz mam fabryczne, z 1 montażu, 10-letnie (H4) Saturnusy i, mimo że poobijane (tzn prawie wypiaskowane
Tych po 100-140 zł zwykle nie da się ustawić, a jakość oświetlenia jest jak w Maluchu. To opinie ludzi z forum (zawsze śledzę te tematy).
Kup używkę oryginału w łądnym stanie, nawet w cenie nowej Depo za sztukę. I tak warto. Albo, jak dysponujesz większymi środkami- taką nówkę.
Od tego zależy Twoje bepieczeństwo na nieoświetlonych drogach. Niestety, w trasie coraz rzadziej można włączyć światła drogowe (większy ruch) i wypada mieć dobre światła mijania
Pozdrawiam