witam.
jestem od niedawna posiadaczem VW Golfa III 1.9 TDI z '94 ii chciałem się dowiedzieć kilku rzeczy. pierwsza to: jak włączę światła to na desce ( pod zegarami) powinna mi się zapalić jakaś kontrolka mówiąca ze mam włączone świtała mijania?? aa druga sprawa jest związana z wskaźnikiem paliwa. jeśli będę jeździł na rezerwie ii wskazówka będzie juz na czerwonym polu tez zapali mi się jakaś kontrolka ?? ii jeszcze chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość zamontowania drugiego airbeg'a (ten od strony pasażera) jeśli samochód nie był fabrycznie w niego wyposażony ?? jesli jest mozliwosc to prosil bym tez wyslac odp na meila :-) z góry dziekuje za odpowiedzi ii pozdrawiam wszytkich milosnikow ii posiadaczy samochodow VW :okej:
[MK3] Kontrolki !!! itd ...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
danielzakop
[MK3] Kontrolki !!! itd ...
Ostatnio zmieniony ndz paź 29, 2006 19:19 przez danielzakop, łącznie zmieniany 1 raz.
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer

Witam!
Chyba, że zamontuje to specjalistyczny warsztat, poduszka będzie nowa, sterownik też. Ale koszt Cię powali.
Pozdrawiam.
Nie ma takiej kontrolki, jest w Seacie.danielzakop pisze:kontrolka mówiąca ze mam włączone świtała mijania
Nie ma kontrolki rezerwy- przynajmniej jak się bełta kończy to nie jest obciachowo jechać wzdłuż chodnika wieczoremdanielzakop pisze:jeśli będę jeździł na rezerwie i wskazówka będzie juz na czerwonym polu tez zapali mi się jakaś kontrolka
Jeśli checsz zrobić komuś krzywdę to takdanielzakop pisze:możliwość zamontowania drugiego airbeg'a
Chyba, że zamontuje to specjalistyczny warsztat, poduszka będzie nowa, sterownik też. Ale koszt Cię powali.
Pozdrawiam.