dzisiaj wracajac z wroclawia na autostradzie musialem zredukowac bieg z 5 na nizszy i zaczal sie problem nie umnialem wbic zadnego biegu wciskalem kilka razy sprzeglo i nic po jakis 5 min udalo sie wkoncu wbic 3 i tak jechalem do domu przed chwila bylem w autku zobaczyc co to moze byc a tu biegi chadza wmiare normalnie co to moze byc prosze o porady
mk3 skrzynia biegow
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
mk3 skrzynia biegow
witam wszystkich mam problem z moim golfikiem 3 1.8 90Km skrzynie mam bez linek idzie tam tylko jeden pret od drazka zmiany biegow sprzeglo jest na linke
dzisiaj wracajac z wroclawia na autostradzie musialem zredukowac bieg z 5 na nizszy i zaczal sie problem nie umnialem wbic zadnego biegu wciskalem kilka razy sprzeglo i nic po jakis 5 min udalo sie wkoncu wbic 3 i tak jechalem do domu przed chwila bylem w autku zobaczyc co to moze byc a tu biegi chadza wmiare normalnie co to moze byc prosze o porady
- t-tas
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
może się już tarcza rozleciała-mi kiedyś(co prawda nie w golfie a w dużym fiacie) wypadły 2 sprężynki z tarczy sprzęgła i się zblokowały między dociskiem i tarczą i tarcza do wyżucenia-a okładziny miała jeszcze przyzwoite
mk1- wycofany ze służby- stoi jak ikarusy w kącie zajezdni
PASSAT- silnik- dół PF, reszta 2E powered by BLOS - nadal w służbie
PASSAT- silnik- dół PF, reszta 2E powered by BLOS - nadal w służbie
no ja bym najlepiej zmienil cale sprzeglo:) niekiedy jak ruszam slychac takie dziwne cykniecie jakby cos przeskoczylo.
czy dam rady wymienic to samemu mam dostep do kanalu i kluczy czy mozna odkrecic poloski zaraz przy skrzyni??
prosze o jakies porady co tam czeba rozkrecic jutro z samego ranna bym sie zabral za to
prosze o jakies porady co tam czeba rozkrecic jutro z samego ranna bym sie zabral za to