[MK IV] Przekaźnik ogrzewania tylnej szyby - gdzie szukać?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Qto
- _

- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
[MK IV] Przekaźnik ogrzewania tylnej szyby - gdzie szukać?
Jestem na etapie robienia podgrzewania lusterek i chcę się podpiąć pod przekaźnik ogrzewania tylnej szyby, niestety nie mogę go znaleźć:-( Gdzie szukać tego przekaźnika i jakim numerem jest oznaczony? Pozdrawiam
- Qto
- _

- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
suaweq - ten link jest do MK III, oglądałem to już wcześniej ale niestety nie pomogło...
dziejo - w taki właśnie sposób chciałem poszukać ale dopiero jutro bo teraz raczej ciemno jest...myslałem że ktoś na forum wie który to przekaźnik i podzieli się wiedzą:-)
W ogóle jestem trochę zmieszany bo za skrzynką bezpieczników jest tylko 5 przekaźników, myślałem że powinno ich być troszkę więcej...
dziejo - w taki właśnie sposób chciałem poszukać ale dopiero jutro bo teraz raczej ciemno jest...myslałem że ktoś na forum wie który to przekaźnik i podzieli się wiedzą:-)
W ogóle jestem trochę zmieszany bo za skrzynką bezpieczników jest tylko 5 przekaźników, myślałem że powinno ich być troszkę więcej...
Nie ma oddzielnego przekaznika do podgrzewania tylnej szyby. Przekaznik ktory ma cos z tym wspolnego to 18 pozycja nr 2 - zwolnienie styku X...Qto pisze:Jestem na etapie robienia podgrzewania lusterek i chcę się podpiąć pod przekaźnik ogrzewania tylnej szyby, niestety nie mogę go znaleźć:-( Gdzie szukać tego przekaźnika i jakim numerem jest oznaczony? Pozdrawiam
BTW - Bezpiecznik podgrzewanych lusterek w oryginale to "C"