Czy to dobra cena za naprawę???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Czy to dobra cena za naprawę???
Witam
Musze wymienić 3 poduszki pod silnikiem (są to 2 zwyczajne + olejowa)
i pasek rozrządu + naciągi + rolki.
Mechanik powiedział, że za poduszki + wymina weźmie 150zł a za pasek + wymiana 600zł
Czy sa to uczciwe ceny??? Co do poduszek wydaje mi się, że to dość niska cena, a co za rorząd to sam nie wiem
Dodam, że jeżdżę golfem 3 1.9 TDi.
Musze wymienić 3 poduszki pod silnikiem (są to 2 zwyczajne + olejowa)
i pasek rozrządu + naciągi + rolki.
Mechanik powiedział, że za poduszki + wymina weźmie 150zł a za pasek + wymiana 600zł
Czy sa to uczciwe ceny??? Co do poduszek wydaje mi się, że to dość niska cena, a co za rorząd to sam nie wiem
Dodam, że jeżdżę golfem 3 1.9 TDi.
Pozdrawiam
Unicron
GG: 51 39 714
Unicron@go2.pl
Unicron
GG: 51 39 714
Unicron@go2.pl
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
musisz zrobic rozeznanie na swoim terenie w roznych czesciach kraju sa rozne ceny (czasem nawet szokujace roznice) i w czesciach i w robociznie.
pojedz do kilku sklepow zapytaj sie co polecaja i w jakiej cenie maja te czesci. rozeznanie w srod mechanikow tez warto zrobic jak im zalezy na kliencie to powinni powiedziec co wkladaja i za jaka kase.
pozdro
pojedz do kilku sklepow zapytaj sie co polecaja i w jakiej cenie maja te czesci. rozeznanie w srod mechanikow tez warto zrobic jak im zalezy na kliencie to powinni powiedziec co wkladaja i za jaka kase.
pozdro
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Za pasek, rolki i wymiane zazyczyli sobie w Plocku w zakladzie X ok 600zl. Wymienialem u nich (na ich czesciach) filtry i olej i wyszlo tanio i solidnie. Robie rozeznanie u innych mechanikow. Jak bedzie lipa to wale do Tczewa do wuja. Ten chociaz mnie nie oszukaUnicron pisze:Czy ktoś kto jest włascicielem mk3 1.9 TDi wymieniał w/w części??

Pozdro
Gitner