[mk3] Nr katalogowy rurki ukł. chłodzenia i uszczelek
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk3] Nr katalogowy rurki ukł. chłodzenia i uszczelek
Witam!
Potrzebuję nr katalogowy, albo przynajmniej jakiś bardziej "fachowy" opis części do mojego golfika, tak jak się spytaw w slkepie to żeby wiedzieli o co mi chodzi . Jest to metalowa rurka układu chłodzenia (taka jak na zdjeciach ponizej) oraz (chyba?) uszczelki też od chłodzenia, przy bloku silnika. To również jest pokazane na zdjęciach. Szczególnie przy uszczelce nr 1 jest problem bo płynu chłodniczego dosyć sporo tędy ucieka.
Z góry dziękuje!
Pozdrawiam, eel.
3. Ta sama rurka:
4. Lokalizacja uszczelek:
Jeszcze raz góry dzięki!
Potrzebuję nr katalogowy, albo przynajmniej jakiś bardziej "fachowy" opis części do mojego golfika, tak jak się spytaw w slkepie to żeby wiedzieli o co mi chodzi . Jest to metalowa rurka układu chłodzenia (taka jak na zdjeciach ponizej) oraz (chyba?) uszczelki też od chłodzenia, przy bloku silnika. To również jest pokazane na zdjęciach. Szczególnie przy uszczelce nr 1 jest problem bo płynu chłodniczego dosyć sporo tędy ucieka.
Z góry dziękuje!
Pozdrawiam, eel.
3. Ta sama rurka:
4. Lokalizacja uszczelek:
Jeszcze raz góry dzięki!
"Oni udają, że nam płacą, my udajemy, że pracujemy."
Zapędziłem sie i oczywistej rzeczy nie podałem...bodzio_j pisze:Ale myślę też, że jeśli podasz typ silnika i rocznik to w sklepie powinni mieć katalog.Czasem ważny jest też miesiąc produkcji.
Golf III CL, ABS 1.8, 90KM, rocznik '93 (chyba marzec).
W sklepie, po moim lamerskim opisie, koles podał mi nr: 027 121 065D, ale powiedział, że pewny nie jest, więc jeszcze nie zamawiałem.
W każdym bądź razie wielkie dzięki za pomoc!
Jeśli to TA rurka co wydumali w sklepie to ok. 80 zł.marek2907 pisze:dołaczam się do pytania ile taka rurka może kosztować??
Tak patrząc na ten rysunek z ETKI, to troszkę inaczej ta rurka wygląda, być może dlatego, że rysunek podany przez bodzio_j jest dla rocznika 1994, a mój to 1993.