Kradzież golfa ! ! !
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Kradzież golfa ! ! !
Witam wszystkich ???
Czy jest możliwość aby pasował klucz od innego MK2 do mojego ????
Czy jest możliwość aby pasował klucz od innego MK2 do mojego ????
- adas3003
- Mały gagatek
- Kontakt:
kradziez vw
witam moj kolega mial kiedys cos takiego jak klucz uniwersalny do vw i otwieral polowe vw w miescie,a jednego kumpla zrobil w balono i schowal mu jego auto

Mój stary wytarty kluczyk otwierał prawie wszystkie stare vw, pasował bez problemów do 2 golfów, passata i transportera. Drzwi otwiera bez problemów a odpala jak się trochę pogrzebie nim w stacyjce, chociaż z odpalaniem jest gorzej, bo przeważnie stacyjki są mniej wytarte. Ale dorobiłem sobie drugi bo odpalał inne ale mojego już przestał, tak był wytarty.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Z tego co sie orientuje to z VW jest jak z maluchami, otworzysz go byle jakim kluczykiem jak są wrobione zamki. 
też tak słyszałem...niestety...
a ja proponuje zaślepienie wszystkich zamkow usuniecie grzybków albo ich przerobienie i centralny z pilota....tylko zeby on miał własne zasilanie, bo jak nam np akumulato siądzie i bedziemy mysięli wyciagnąć by naładować to bedzie problem
a pilot ma sie drugi w domu ewentualnie jak w nim siadzie bateria to można ja wymienic

też tak słyszałem...niestety...
a ja proponuje zaślepienie wszystkich zamkow usuniecie grzybków albo ich przerobienie i centralny z pilota....tylko zeby on miał własne zasilanie, bo jak nam np akumulato siądzie i bedziemy mysięli wyciagnąć by naładować to bedzie problem

a pilot ma sie drugi w domu ewentualnie jak w nim siadzie bateria to można ja wymienic

...pomału do celu......w planach Suka GS 500, na początek oby sił wystarczyło :hmm: