Witajcie.
Wszystko rozebrałem całe poszybie kostke od silniczka starałem sie wyczyscic jak mogłem lecz problemu jak w temacie sie nie pozbyłem

moze powiecie mi jak tą kostke dokładniej i czym idzie dobrze wyczyscic by miec pewnosc że wszystko styka jak nalezy.
Objaw ten sam nie moge właczyc wycieraczki ciagłej

działa ciagła szybka ,czasowa,tylna.
Za pomoc z góry dziekuje
[ Dodano: 16 Paź 2006 21:38 ]
A wiec tak właczając przednia wycieraczke czasem sie właczy czasem nie lub nawet zatrzyma sie w połowie.
Co zrobiłem: wymieniłem manetke na orginalna nowa, wyczysciem kostke koło silnika z zasilaniem, sprawdziłem przekaznik w bezpiecznikach (programator wycieraczkek-kostka)
Rezultat: dalej to samo

raz sie właczą a raz nie

działają mi szybkie wycieraczki, czasowe no i tylna wszystko idealnie nie działa normalna ciagła
Jeden koles powiedział mi że to pewnie silnik przednich wycieraczek podobno jest tam w środku jakiś stycznik ? tego to naprawde nie wiem wydaje mi sie iż gdzieś kabel jest uszkodzony.
Pomocy
[ Dodano: 24 Paź 2006 16:29 ]
Czy jest mozliwe że silnik w środku ma jakieś trybki które sie zacinają bo silnik chodzi czyli nie jest spalony. mechanik jeden powiedział że instalacja odpada ponieważ jakby był przerwany jaskiś kabel to bezpieczniki by wybijały i stawia iz to silnik który trzeba wymienić.
Co sądzicie o tym ?