ściąga mi na prawo
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
ściąga mi na prawo
ściaga mi samochód na prawo ustawiłem zbieżność sprawdzałem komputerowo czy nie był bity z przodu z tyłu ośki też sprawdzone i wyszło że nie był bity a mimo to nadal idzie w prawo....
Ostatnio zmieniony wt lut 12, 2008 21:49 przez darekwisniewski, łącznie zmieniany 2 razy.
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
No to ja podsumuje kolegów w jedno
1. Określ się czy ustwaiałeś samą zbierznośc czy geometrię zawieszenia- jeżeli zbierznośc to do zrobienia geometria, oczywiście rozumiem, że nie masz luzów w zawieszeniu
2. Jeśli po geometri dalej kicha to trzeba sprawdzić tak jak pisał misiek10111, czy któryś zacisk Ci nie blokuje lekko (a wtedy zdrowo nawet może sciągać)
3. Jeżeli to nie hamulce to wtedy zamieniasz koła stronami i sprawdzasz co się będzie działo - jeżeli będzie sciągało w przeciwną stronę - opony do wymiany
I to tyle pomysłów na początek
1. Określ się czy ustwaiałeś samą zbierznośc czy geometrię zawieszenia- jeżeli zbierznośc to do zrobienia geometria, oczywiście rozumiem, że nie masz luzów w zawieszeniu
2. Jeśli po geometri dalej kicha to trzeba sprawdzić tak jak pisał misiek10111, czy któryś zacisk Ci nie blokuje lekko (a wtedy zdrowo nawet może sciągać)
3. Jeżeli to nie hamulce to wtedy zamieniasz koła stronami i sprawdzasz co się będzie działo - jeżeli będzie sciągało w przeciwną stronę - opony do wymiany
I to tyle pomysłów na początek
jest już nas troje i dlatego nie mam czasu odwiedzać formu.....
-
- Nowicjusz
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
-
- Nowicjusz