Mam w prawym przepalony odblask, i pan strażnik miejski
Chce kupic oryginalny na giełdzie, żaden clear czy cus.
Jak poznac ze to nie jakies tanie qfno??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

nie rozumiem tego. Co to są "halogeny"?TheGwiazdor pisze: I ważne żebyć kupił światła drogowe a nie halogeny.
a czy dodatkowe , wewnętrzne reflektory drogowe to nie halogeny??guti pisze:a co do halogenow to mnie sie wydaje ze one swieca plasko tuz przed autem co przydaje sie podczas mgły,a nie tak jak dalekosiezne reflektory.
dokładnie takguti pisze:czyli sa halogeny p/mgielne i halogeny dalekosiezne?? bo sie pogubilem
czyli halogeny drogowe. Nie wiem dlaczego utarło się , że na reflekory p/mgielne mówi się "halogeny", tak jakby dodatkowe światła drogowe nie były halogenamibomberxl pisze:dodatkowe światła drogowe(tzw.długie).
Bo tak się utarłobodzio_j pisze:dokładnie takguti pisze:czyli sa halogeny p/mgielne i halogeny dalekosiezne?? bo sie pogubilemczyli halogeny drogowe. Nie wiem dlaczego utarło się , że na reflekory p/mgielne mówi się "halogeny", tak jakby dodatkowe światła drogowe nie były halogenamibomberxl pisze:dodatkowe światła drogowe(tzw.długie).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 67 gości