Telepie Dieslem 1,6

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

yogi216

Telepie Dieslem 1,6

Post autor: yogi216 » śr lut 02, 2005 19:52

Witam!!! Po odpaleniu mojego golfika strasznei nim telepie. ja juz zlapie temperaturke to juz troszke mnie j nim rzuca. Ale jeszcze sa za duze te drgania. Co zrobic? Jesli to poduszka to ktora???? Poradzcie mi cos!!!!!

Awatar użytkownika
guti
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy
Kontakt:

Post autor: guti » śr lut 02, 2005 22:55

jakby to byla ktoras z poduszek to w trakcie jazdy przy dodawaniu lub odejmowaniu gazu bylo by odczuwalne szaprniecie silnikiem.Pozdrawiam wiecej nie pomoge

Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!
Obrazek

arek
Ma gadane
Ma gadane

Post autor: arek » śr lut 02, 2005 23:13

przyspieszacz wyciągasz cały ?

Golf Mk2 TDI 110KM Max Voll :)

yogi216

odpowiedz

Post autor: yogi216 » śr lut 16, 2005 19:39

Tak wyciagam caly przyspieszacz (ssanie). u mnie jest ten co zmienia kat wtrysku. podczas jazdy przy pewnych obrotach jak puszcze gaz to szarpie silnikiem np. na 4 biegu ok 50 km/h jak zwalniam to szarpie. ktora to moze byc poduszkai ile kosztuje??? jak go odpale i jest zimny to tez szarpie!!! aha i strasznie skrzypi mi tapicerka na wolnych obrotach. czym to wytłumić??? pozdrawiam

dukem
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia

Post autor: dukem » śr lut 16, 2005 20:38

Wytlumisz uszczelkami do okien...a moze poprostu masz za niskie obroty biegu jalowego ustawione...u mnie jest tak ze jak nie wyciagne "ssania" to sie trzesie, ale jak wyciagne albo jak sie juz zagrzelje i jalowe obroty ma lekko ponad 900 to juz jest wszystko ok...

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”