[MK3] piski podczas delikatnego skrętu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[MK3] piski podczas delikatnego skrętu
Witam.
Mam golfa 3 i po pewnym myciu auta zaczeło mi coś piszczec w kołach tak jakby klocki tylko zastanawia mnie jedno dlaczego jak jade prosto to nie piszczy a jak delikatnie skręce w prawo (podczas jazdy) to pojawia sie taki delikatny pisk (metaliczny odgłos)
Prosze o pomoc
Mam golfa 3 i po pewnym myciu auta zaczeło mi coś piszczec w kołach tak jakby klocki tylko zastanawia mnie jedno dlaczego jak jade prosto to nie piszczy a jak delikatnie skręce w prawo (podczas jazdy) to pojawia sie taki delikatny pisk (metaliczny odgłos)
Prosze o pomoc
może to byc pompa wspomagania jeżeli takowe posiadasz ! następna żecz ,to łozyska kolumny mc PERSON
[ Dodano: Sro Wrz 20, 2006 11:40 ]
[ Dodano: Sro Wrz 20, 2006 11:40 ]
owszem moga popiskiwac przy skręcie w koncu działa na nie siła odsrodkowa jeżeli zdejmiesz kołlo wyjmij klo\cki przeczyśc dokładnie cały zacisk hamulca wraz z miejscami na których osadzone sa klocki to mu nie zaszkodzi a idzie jesień więcej wody brudu będziesz pewny że w hamulcach SIłAblowup pisze:tak jakby klocki
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer

- Kontakt:
tomeks69, bez urazy ale napisz coś więcej - jakie to auto i gdzie Ci piszczy - z przodu, tyłu, pod fotelem itp.tomeks69 pisze:no to w koncu co to?????? ja mam to samo, jade prosto nie pisczy, skrece ciut w prawo PISZCZY!!!!!!! ludzie powiedzcie co wymienic??????????? na co zwrocic uwage???? a jakies sprezynki?????
jest już nas troje i dlatego nie mam czasu odwiedzać formu.....