Nie świeci podświetlenie pokręteł nawiewu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Sławekvwgolf
- Mały gagatek
- Kontakt:
Nie świeci podświetlenie pokręteł nawiewu
podświetlenie licznika działa i wszysko inne tylko środkowy kokpit niejest wogule podświetlony. cy za to odpowiada osobny bespiecznik czy padło coś innego?
Ostatnio zmieniony śr paź 08, 2008 13:32 przez Sławekvwgolf, łącznie zmieniany 1 raz.
żARóWKA !bespiecznik czy padło coś innego?
[ Dodano: Sob Wrz 16, 2006 19:27 ]
http://vwforum.pl/nawiewy.html
- Sławekvwgolf
- Mały gagatek
- Kontakt:
- Paweł Marek
- V.I.P.
To wymień co nie świeci. Bo wszystkie trzy pokrętła sa podświetlone jedną żarówką jak dziejo pisze. Co tam masz jeszcze niepodświetlone. Włącznik el. szyb, ogrzewania szyb, klimy?Sławekvwgolf pisze:no tak tylko tam jest kilka nieświeci cały środkowy kokpit i to nie żarówka
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Musisz wyczepić plastik,który jest wokół pokreteł nawiewu, a następnie odkręcić 4 śruby jakie odsłonisz. Po wyjęciu popielniczki znajdziesz jeszcze 2 inne, tez je odkręć. Wyjmij delikatnie cały panel z pokrętłami. Za białą obudową, tuż za środkowym pokrętłem znajdziesz żarówkę, która oświetla całość poprzez przewodzący światło przeżroczysty plastik. Ta zarówka jest najprawdopodobniej przepalona. Wymiana jej i skręcenie wszystkiego zakończy Twój problem. Robiłem to samo w tym tygodniu.
mattiGTI
- Sławekvwgolf
- Mały gagatek
- Kontakt:
- Sławekvwgolf
- Mały gagatek
- Kontakt:
-
- Mały gagatek
-
- Mały gagatek
-
- Nowicjusz
Witam kolegów na forum.
Mam pytanie odnośnie wymiany żaróweczki od pokręteł nawiewu, ponieważ zdjąłem pokrętła z tym całym plastikiem i przyciskami od klimy i obiegu zamkniętego a przy oakzji wypadła mi z tamtąt jakaś blaszka. Czy ktoś z Was wie jak i gdzie ona powinna być włożona?
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
Mariusz
Mam pytanie odnośnie wymiany żaróweczki od pokręteł nawiewu, ponieważ zdjąłem pokrętła z tym całym plastikiem i przyciskami od klimy i obiegu zamkniętego a przy oakzji wypadła mi z tamtąt jakaś blaszka. Czy ktoś z Was wie jak i gdzie ona powinna być włożona?
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
Mariusz
Pozdrawiam
Mariusz
Mariusz