Witam. Pisałem wczoraj o sprawdzaniu golfa, na komputerze nie wyszły błędy i w sumie to tylko wydech wkrótce będzie do wymiany, reszta jest OK. Problem dotyczy klamki - tak jak pisałem, ułamała się metalowa "wypustka" z drugiej strony wkładu zamka, ta która rusza ryglem. Spowodowało to niemożność otwarcia oryginalnego (pneumatycznego) centralnego od strony kierowcy.
W jaki sposób naprawia się takie coś? Czy montuje się nowy element do tej wkładki czy też trzeba wymieniać całą wkładkę albo nie daj Boże klamkę? Aha - czy klamki z zamkiem od wersji bez centralnego będą pasować do wersji z centralnym?
Znalazłem takie cuś na Allegro:
http://www.allegro.pl/item125486921_kla ... _cena.html
Czy ten gadżet będzie pasować do mojej klamki?
[Mk3] Klamka a oryginalny centralny...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Witam
To co podałeś w aukcji jest odpowiedzialne za otwieranie i zamykanie zamka poprzez kluczyk , lecz będziesz musiał spiłować ten haczyk , ponieważ jest za szeroki i nie będzie wchodził w oczko w klamce.
pozdrawiam
damcio151
To co podałeś w aukcji jest odpowiedzialne za otwieranie i zamykanie zamka poprzez kluczyk , lecz będziesz musiał spiłować ten haczyk , ponieważ jest za szeroki i nie będzie wchodził w oczko w klamce.
pozdrawiam
damcio151
Ostatnio zmieniony śr wrz 06, 2006 20:57 przez damcio151, łącznie zmieniany 1 raz.