Brak Ładowania:(

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Marcin_Cinek

Brak Ładowania:(

Post autor: Marcin_Cinek » sob sty 29, 2005 20:30

Witam
Podłaczyłem dzis licznik z golfa 4 w swojej 2 jest bajer:).Ale nie mam najważniejszej sprawy ładowania.Licznik mam podłaczony zgodnie z poradą ze strony www.vwgolf.pl dokładnie wszystko sprawdziłem i napewno nie ma błedu w połaczeniach.Jak podłacze swoj licznik stary to ładowanie jest i ok działa .A jak podłacze licznik od golfa 4 to zapala mi sie dioda akumulatora ale nie gaśnie po odpaleniu samochodu a jest tak jak mówiłem zgodnie ze schemtem podłaczone.I nie wiem co mam zrobić bo wszystko jest ok ale nie działa ta lampka.Prosze o pomoc ewentualnie podpowiedź jak działa to ładowanie w golfie 2 bo moze trzba podłaczyc jakiś przekąxnik do licznika , już sam nie wiem:(. Z góry dziękuje za pomoc .Już wszystkiego próbowałem i rece mi opadaja:(.P.S licznik miałem na jedną kostkę czyli taka od golfa 3/2 28 pin

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
MAREK 74
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: MAREK 74 » ndz sty 30, 2005 01:39

po pobieżnym przeglądnięciu nie widze wzbudzenia alternatora tak że nie dokońca jest wszystko opisane
http://vwgolf.pl/porady/zegarymk4/ ?

MK1 1.8GTI MK2 GTI 16V + DIGI3.2 MK2 1.8GTI + DIGI 1.75 :)

Marcin_Cinek

Ok dzieki

Post autor: Marcin_Cinek » ndz sty 30, 2005 18:41

No właśnie:( i nie wiem gdzie podłaczyć, a może przez przekaźnik trzeba co żrobic? :( juz sam nie wiem:(.Może wiesz gdzie to wzbudzenie alternatora jest w tej wtyczce 28 pin od mk3 i mk2.To po prubuje z nia:) i zobaczymy może sie uda bo tak to niewiem od czego zaczynać .Mam chwile czasu to prześledze schemacik może i coś sie wyjaśni:)
Pozdrawiam :pub:

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”