[MKIII] Krzywe koło... :/
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[MKIII] Krzywe koło... :/
Witam, nie przypuszczałem że dzisiaj będzie mi dane spostrzec rzecz która mnie zaniepokoiła :/ Otóż w Golfie mam krzywe koło, a może raczej nie krzywe tylko przestawione. Z lewej strony (kierowca) koło nie jest na środku w nadoklu tak jak powinno tylko jest lekko przesunięte w stronę kabiny. Wzoruję się na 3 innych kołach które mam w gofrze... Różnica w jego położeniu to około 5cm w strone kabiny. Jak patrzałem na kanale to nic nie wygląda na zgięte. Zbierzność też jest prawidłowa, innymi słowy przeszkadza mi to tylko z widzenia.
Co lepsze zauważyłem to dopiero teraz, a golfa mam już trochę czasu.
Co jest odpowiedzialne za położenie koła ? Jak można ustawić te koło?
Co lepsze zauważyłem to dopiero teraz, a golfa mam już trochę czasu.
Co jest odpowiedzialne za położenie koła ? Jak można ustawić te koło?
Pozdrawiam
dzikgtc
dzikgtc
-
greg
-
greg
a jak tuleje wahaczy?a moze trawers krzywy jest?
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !

MAPET, może i jest krzywy, nie dopatrzałem sie dzisiaj na kanale nic co by zwrocilo moja uwage. Ale zmrok juz byl takze nie moglem wszystkiego pokolei popatrzec. Najwyzej jutro znow kurs na kanał mnie czeka
Ale dziwi mnie to ze kolo jest krzywe a zbieznosc jest ok, chyba pojade jutro rowniez bierznosc sprawidzc jeszcze raz do innego diagnosty 
piotr2 pochylenie koła jest ok. U mnie jest przesunięte koło w strone budy... Tzn nie siedzi centralnie tak jak 3 pozostale centralnie w nadkolu.
piotr2 pochylenie koła jest ok. U mnie jest przesunięte koło w strone budy... Tzn nie siedzi centralnie tak jak 3 pozostale centralnie w nadkolu.
Ostatnio zmieniony pn wrz 04, 2006 20:11 przez dzikgtc, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
dzikgtc
dzikgtc
przeciez moze byc ok kolo jest dalej ale koncowkami jest tak skrecone od drazkow ze normalnei kola jada "rownolegle" przeciez to nei ma znaczenia teoretyczniedzikgtc pisze:Ale dziwi mnie to ze kolo jest krzywe a zbieznosc jest ok
a katy wg mnei malo maja tu do gadania bo przeciez to pochyelnie kola w pionie a nei ma to nic do tego ze jest dalej do tylu..
http://www.mapet-TUNING.com