[Mk3]problem ze sruba przy wahaczu

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

goni
Nowicjusz
Nowicjusz

[Mk3]problem ze sruba przy wahaczu

Post autor: goni » ndz wrz 03, 2006 14:44

witam.otoz mam taki problem chcialem sobie wymienic tuleje gumowo met.z jednej strony poszlo wszystko OK a z drugiego wahacza nie umie odkrecic jednej sruby??tzn wykreca sie do polowy a pozniej tylko wokolo sie kreci,pobijalem ja ale nic nie pomaga,jest to sruba ta co jest wkrecona rownolegle do ziemi :),chcialem juz pociać wahacz i kupic jakis uzywany bo nie mam sily na to.moze ktos mial podobny problem i rozwiazal??

darek i jadzka
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: darek i jadzka » ndz wrz 03, 2006 14:50

witam.....a jak ci poszlo wyciaganie tych tuleji??????mam zamiar sie tez za to zabrac ale wlasnie zastanawialem sie czy mi sie uda je wybic///////jaki koszt tych tuleji?????????

goni
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: goni » ndz wrz 03, 2006 15:21

tuleje nie sa drogie zalezy czy chcesz lepsze czy najtansze komplet na jedna strone to sie zaczyna od 15 zl z wybiciem tez nie ma problemu,u mnie musialem jedna tuleje palnikiem potraktowac :) przy wbijaniu musisz patrzec zeby dobrze ja wbic,jest na tuleji znak strzalka i na wahaczu jest kropka...i to wszystko

Awatar użytkownika
Duber
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Duber » ndz wrz 03, 2006 15:48

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”