Moje pytanie to ile to będzie kosztować,i czy polecacie jakieś firmy,bo się wogóle nie orientuje.

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
no drogie, ale warto. W poprzednim kiedys championy kupilem za 120 rozpadly sie za 3 miesiaca, potem NGK zalozylem i po roku czy 1,5 roku zero sladow zuzycia. Warto naprawde. Jak troche chcesz oszczedzic to mozesz Beru zalozyc, chocicaz slyszalem zle opiinie, na NGK nigdy.marceliii pisze:drogie te kable nkg,ale tak się zastanawiam czy warto tyle płacić za bosha?
ja jezdze na beru i sa idealne i nigdy nieslyszałem złych opini na ich temat, pozatym beru to oryginał do vwMaLiBU pisze:no drogie, ale warto. W poprzednim kiedys championy kupilem za 120 rozpadly sie za 3 miesiaca, potem NGK zalozylem i po roku czy 1,5 roku zero sladow zuzycia. Warto naprawde. Jak troche chcesz oszczedzic to mozesz Beru zalozyc, chocicaz slyszalem zle opiinie, na NGK nigdy.marceliii pisze:drogie te kable nkg,ale tak się zastanawiam czy warto tyle płacić za bosha?
wiem i tez mnie te opinie zdziwily ale slyszale, chyba 2 przypadki,ku_bi pisze:ja jezdze na beru i sa idealne i nigdy nieslyszałem złych opini na ich temat, pozatym beru to oryginał do vwMaLiBU pisze:no drogie, ale warto. W poprzednim kiedys championy kupilem za 120 rozpadly sie za 3 miesiaca, potem NGK zalozylem i po roku czy 1,5 roku zero sladow zuzycia. Warto naprawde. Jak troche chcesz oszczedzic to mozesz Beru zalozyc, chocicaz slyszalem zle opiinie, na NGK nigdy.marceliii pisze:drogie te kable nkg,ale tak się zastanawiam czy warto tyle płacić za bosha?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 78 gości