[MK2] 1.8 GTI PF Problem z Komputerem(chyba)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- cartonik
- Mały gagatek

- Kontakt:
[MK2] 1.8 GTI PF Problem z Komputerem(chyba)
a wiec tak elektro mechanik powiedzial mi ze to Komputer zle steruje samochodem poprostu stwierdzil ze zalewa Swiece i niewiem juz czy wymienic Komputer czy niewiem juz sam glupieje moze powiedzieli byscie mi jak komputer podpiac do Laptopa zeby mu wgrac Softa nowego albo nie wiem no nie wiem poradzcie mi cos!! Pozdrawiam Cartonik
cartonik, może wystarczy resecik komputera bo mu coś tam się przywiesiło. Zdejmij kleme z aku i poczekaj z 10 min. Podłącz i sprawdz może przejdzie. A co do całkowitej wyniany softu to nie wiem czy to jest wogóle możliwe (jeśli tak to kosztowne), lepiej poszukać kompa, za 150zł spokojnie powinieneś znaleść.
Frakcja Proud Member
- t-tas
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
no to niewiem bo u kumpla jak się komp spalił to zalewało silnik aż do wylewania się benzyny do filtra powietrza i do wydechu i już niedawało się obrócić wałem silnika a było to spowodowane odpalaniem ze słabą masą-komp był do wymiany, ale może twój wystarczy rozebrać-może ma jakieś luźne luty???
mk1- wycofany ze służby- stoi jak ikarusy w kącie zajezdni
PASSAT- silnik- dół PF, reszta 2E powered by BLOS - nadal w służbie
PASSAT- silnik- dół PF, reszta 2E powered by BLOS - nadal w służbie