witam jestem

)) patrzylem dzis ale nie znam sie jaki naciag ma byc na pasku....

niestety tego nie mam jak okreslic....pozatym skrzywilem gdzies na krawezniku ta srubke ktora sie reguluje naciag rolki o ile dobrze to wypatrzylem.....musze chyba wyminic śrubke i sprobowac naciagnac albo jechac do mechanika........wycieku niema nigdzie.....

)) plyn jest w zbiorniczku a niestety dalej to samo:/........no nic jak ktos mi to zrobi to napewno napisze co to było!!! ale dziekiza wszystkie posty

! jutro rozkminie z tym paskiem moze troszke go pociagne???:)zobaczymy co da sie zrobic:),,,,!
[ Dodano: 01 Wrz 2006 00:00 ]
witam jestem

)) patrzylem dzis ale nie znam sie jaki naciag ma byc na pasku....

niestety tego nie mam jak okreslic....pozatym skrzywilem gdzies na krawezniku ta srubke ktora sie reguluje naciag rolki o ile dobrze to wypatrzylem.....musze chyba wyminic śrubke i sprobowac naciagnac albo jechac do mechanika........wycieku niema nigdzie.....

)) plyn jest w zbiorniczku a niestety dalej to samo:/........no nic jak ktos mi to zrobi to napewno napisze co to było!!! ale dziekiza wszystkie posty

! jutro rozkminie z tym paskiem moze troszke go pociagne???:)zobaczymy co da sie zrobic:),,,,! no i jednak ja mam naped pompy wspomagania przez pasek klinowy wielorowkowy

)) ....ciekawe......
hmm.....