2. Inny problem : Mam zawsze trudnosc z odpalaniem Golfa np " auto stoi sobie cala noc podczas deszczu i rano nie chce odpalic " dzieje sie tak zawsze jak jest duza wilgotnosc . Jak jest goraco (cieple dni ,lato itp

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
W żadnym wypadku - nie wymienia się nic bez sprawdzenia i upewnienia się że dana część jest walnięta.iles pisze:Mam pytanie czy warto wymienic jednak ten modul ,czy jeszcze inna moze byc przyczyna mojego problemu ?
Przyczyn może być wiele, albo nawet bardzo wiele. Zanim dojdziemy do części mechanicznej silnika to pozostaje zając się elektroniką (czyli głownie wszystkimi czujnikami). Czyli trzeba zacząć od podpięcia do kompa.iles pisze:zy jeszcze inna moze byc przyczyna mojego problemu ?
Oj raczej masz. Wyjmij poielniczkę całkiem i nad zapalniczką jest klapka odsuwana. Odsuń ją w lewo i tam powinno być gniazdo diagnostyczne.martinez76 pisze:a jesli ja nie mam gniazda do podpiecia kompa i sprawdzenia to co? mozna jakos to zrobic? - sprawdzic kompem?
ja naprawde nie mam, wiem ze w tym miejscu powinno byc ale nie malasot pisze:Oj raczej masz. Wyjmij poielniczkę całkiem i nad zapalniczką jest klapka odsuwana. Odsuń ją w lewo i tam powinno być gniazdo diagnostyczne.martinez76 pisze:a jesli ja nie mam gniazda do podpiecia kompa i sprawdzenia to co? mozna jakos to zrobic? - sprawdzic kompem?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 64 gości