mk2 komputer Digifant II 037 906 022 CT
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
mk2 komputer Digifant II 037 906 022 CT
Witam!
Mam golfa II 1.8 GTI (8z) i niestety komputer do wymiany. Nie moge go jednak kupić.
Slyszalem ze powinien byc dokladnie z takimi samimi literami "CT".
Czy ktos wie, czy moge zastosowac jakiś zamienik lu u kogo to potwierdzic.
Dzieki za pomoc
Mam golfa II 1.8 GTI (8z) i niestety komputer do wymiany. Nie moge go jednak kupić.
Slyszalem ze powinien byc dokladnie z takimi samimi literami "CT".
Czy ktos wie, czy moge zastosowac jakiś zamienik lu u kogo to potwierdzic.
Dzieki za pomoc
Hubertus
-
- Nowicjusz
jesli to ma byc komputer to na poczatek rozbierz go wez dobra lupe i posprawdzaj wszystkie scierzki zwlaszcza przy lutach od elementow czy niema zimnych lutów lub pekniec na cynie przy nozkach.i czy niema zielonego nalotu.to nic nie kosztuje a czesto jest przyczyna wymiemiania sterownika.ktory mozna naprawic.
-
- Nowicjusz
bez lupy widac ze slabo wyglada, jest mocno zasniedzialy i jak elekktryk go rozebral to by mokry (sporo padało), przez dluzszy czas musiala sie do niego po trochu dostawac woda. Kilka styków jest zardzewiałych nawet.
[ Dodano: 27 Sie 2006 23:58 ]
dzsiaj bylem w słomczynie i szukalem kompa, ale takiego nie bylo. Mam klika nr telefonóe bede jutro dzwonil i jak bede znal jakies zamienniki bedzie łatwiej. Jedna osoba dzwonila do mnie ze ma z koncowka BC i ze powinien pasowac
[ Dodano: 27 Sie 2006 23:58 ]
dzsiaj bylem w słomczynie i szukalem kompa, ale takiego nie bylo. Mam klika nr telefonóe bede jutro dzwonil i jak bede znal jakies zamienniki bedzie łatwiej. Jedna osoba dzwonila do mnie ze ma z koncowka BC i ze powinien pasowac
Hubertus
-
- Nowicjusz
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Hubertus111, do silnika PF pasuja takie komputery:
AR, AM, BB, CT, FJ, FX
(mam ten sam problem )
a naprawa:
http://www.allegro.pl/item163216115_nap ... 3_1_8.html
mam nadzieje, ze to bedzie pomocne
[ Dodano: 06 Lut 2007 22:50 ]
kurde, sorry, nie przeczytalem daty postow, ot przeoczenie
no ale dla potomnych zostanie - jak beda szukali tak jak ja odpowiedzi na swoje pytania
AR, AM, BB, CT, FJ, FX
(mam ten sam problem )
a naprawa:
http://www.allegro.pl/item163216115_nap ... 3_1_8.html
mam nadzieje, ze to bedzie pomocne
[ Dodano: 06 Lut 2007 22:50 ]
kurde, sorry, nie przeczytalem daty postow, ot przeoczenie
no ale dla potomnych zostanie - jak beda szukali tak jak ja odpowiedzi na swoje pytania
mk2 CL 1.3 MH > mk2 GTi 1.8 PF > mk2 GL 1.6 RH > Passat B3 Kombi GL 1.8 RP > Corrado USA 1.8 16V KR > Passat B3 Kombi GL 2.0 2E & mk2 GT 1.8 RP > BMW e36 coupe 318is > Passat B5 1.9 TDi & Mk3 GTi XX Jahre 2.0 ABF