Pozdrawiam

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Ale czy dotankowałeś potem do pełna???? Sprawdziłeś ze faktycznie tyle spalił??? Bo jak patrzyłeś tylko na rezerwe to o kant d... rozbic takie sparwdzania... Wskażnik paliwa w mk III oszukuje jak w żadnym innym aucie...mam benzyne, nie mam LPG... zatankowałem auto do pełna, i jechałem nad morze, zrobiłem ponad 500km i została mi niecała rezerwa, wszystkie filtry były wymieniane: paliwa, powietrza, oleju, wymienione były świece i przewody, w samochodzie nie blokuą się hamulce, nie wiem co jest...
Więc jaką macie metodę sprawdzania.Marihuana Man pisze:Wskażnik paliwa w mk III oszukuje jak w żadnym innym aucie...
no to nie mamy o czym gadać, zatankuj do pełna przejdź 100-200 kilometrów dotankuj do pełna i przelicz. tak jak Ty to robisz to nigdy nie sprawdzisz ile Ci auto palikristo pisze:Więc jaką macie metodę sprawdzania.Marihuana Man pisze:Wskażnik paliwa w mk III oszukuje jak w żadnym innym aucie...
Ja np. zalewam 8 l jak starczy na 100 km to![]()
a jak nie starczy to![]()
Ale poważnie jakie macie metody. Zalanie do pełna baku jest trochę kosztowne (chyba, że chodzi o podwojenie wartości auta przed sprzedażą)
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 33 gości