Witam wszystkich.
Mam problem z przewodami do pompy od wspomagania w golfie MKIII silnik 1,4. Cieknie z nich tak że nienadąże kupować płynu do wspomagania a niemoge ich nigdzie dostać obiechałem już wszystkie szroty, sklepy motoryzacyjne, mechaników i nic!!! Natomiast w ASO VW jak powiedzieli cene to stwerdziłem że za te pieniądze se innego MKIII kupie i będe go miał na części . Jak ktoś ma coś takiego albo wie gdzie kupić to normalnie !!!
przewody od pompy do wspomagania
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Re: przewody od pompy do wspomagania
to załatw sobie z zakładu energetycznego olej transformatorowy i masz olej do wspomagania ,rav2323 pisze:Cieknie z nich tak że nienadąże kupować płynu do wspomagania
ja jeździłem i to nie chwilkę ładnych kilkanascie tyś. na nim jak mi sie lało , do złudzenia przypomina nie tylko kolorem ale i w "dotyku" olej do wspomagania
[ Dodano: Sro Sie 16, 2006 22:51 ]
na serio nie da rady chociaz prowizorycznie naprawić do czasu zakupienia nowychrav2323 pisze:Mam problem z przewodami do pompy od wspomagania w golfie MKIII silnik 1,4. Cieknie z nich tak że nienadąże kupować płynu do wspomagania a niemoge ich nigdzie dostać
w którym to miejscu ? może spróbuj to okręcić taśma teflonową (taką biało jak się stosuje w hydraulice - przy kranach i grzejnikach) - pomyśl spróbuj .... bo szkoda kasy .... !