Witam. posiadam golfa 1.8 cl i zastanawiam sie nad założeniem stożka... na allegro znalazłem taki za 100 (nr. aukcji 40045248) , czy opłaca sie cos takiego pakowac do auta?? tam pisze ze wzrasta moc przez to?? ale ja mam jakies dziwne przeczucie ze tak nie bedzie, a wrecz przeciwnie ze auto zamuli? poradzcie cos!!! pozdrawiam!!!!
ewentualnie jak zwiekszyc moc w takim aucie??
stożek do 1.8 cl
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: stożek do 1.8 cl
u mnie róznica miedzy oryginanym filtrem a stozkiem na jednopunkcie był 1KM róznicy na + dla stozka, i moment spadł troche na niskichnewswen pisze:Witam. posiadam golfa 1.8 cl i zastanawiam sie nad założeniem stożka... na allegro znalazłem taki za 100 (nr. aukcji 40045248) , czy opłaca sie cos takiego pakowac do auta?? tam pisze ze wzrasta moc przez to?? ale ja mam jakies dziwne przeczucie ze tak nie bedzie, a wrecz przeciwnie ze auto zamuli? poradzcie cos!!! pozdrawiam!!!!
ewentualnie jak zwiekszyc moc w takim aucie??
ogólnie nie ma sensu, lepiej wkładke kupic
www.vrservice.pl
- naughtyjurand
- Nowicjusz
- Kontakt:
ten temat byl juz poruszany ...hoho! - wiec wypowiem sie krotko, a jesli chcesz sie dowiedziec dlaczego oraz poglebic wiedze na temat szczegolow co to daje, jakie sa koszta itd. to proponuje uzyc takiej opcji na forum jak "SZUKAJ".
1. nie oplaca sie!
2. bardziej prawdopodobne ze bedzie gorzej niz lepiej!
1. nie oplaca sie!
2. bardziej prawdopodobne ze bedzie gorzej niz lepiej!
HELL WAS FULL, SO I CAME BACK!