Witam ponownie
Jestem posiadaczem golfa mkII 1.3MH
Dzisiaj zauważyłem pewna awarie w elektryce.Moje wycieraczki działaja idealenie na wszystkich 3 biegach z przodu z tyłu ma sie tak samo działa wycieraczka i spryskiwacz płynu ale dzisiaj z przodu prubójąc spryskać i włączyc wycieraczki przedniej szyby strzela mi bezpiecznik nr11.Czy ktoś bedzie wiedział o co chodzi.Po wymianie bezpiecznika nr 11 i ponownym spróbowaniu dzieje sie to samo,strzela bezpiecznik 11.Zacznijmy od wersji jak najlepszej a koncząc na jak najgorszej :/
Za pomoc konkretna bedą przyznawane PLUSY
Wycieraczki MKII
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- krzysiek77
- Ma gadane
Wycieraczki MKII
Ostatnio zmieniony śr lip 19, 2006 10:23 przez krzysiek77, łącznie zmieniany 1 raz.
- krzysiek77
- Ma gadane
hm.. jakaś zwara idzie... ale gdzie?
ja zacząłbym od sprawdzania kabli.. Moze silniczek wycieraczek padł i zware robi.. Może najpierw spróbuj na krótko kabelki do silniczka wycieraczek.. nie wiem czy on tak zatrybi jak jest przekaźnik, ale powinien. Później sprawdzaj kabelki... Może manetka już coś siadła i gdzieś zware robi pozdrooo
ja zacząłbym od sprawdzania kabli.. Moze silniczek wycieraczek padł i zware robi.. Może najpierw spróbuj na krótko kabelki do silniczka wycieraczek.. nie wiem czy on tak zatrybi jak jest przekaźnik, ale powinien. Później sprawdzaj kabelki... Może manetka już coś siadła i gdzieś zware robi pozdrooo
- krzysiek77
- Ma gadane