Otórz chodzi o pomiar kilometrów (ten mały licznik co się go resetuje).
Kiedy go zresetuje to po kilku kilometrach (losowo) się zatrzymuje i nic dalej.
Dodam tylko, że wszystkie pozostałe wskazania są w normie prędkość i licznik przebiegu działają jak najbardziej.
Czy ktoś się spotkał z czymś takim lub chociaż co sprawdzić. Jeszcze go nie rozbierałem ale wkrótce będe miał trochę czasu więc chciałbym wiedzieć czy to wogóle ma sens.
[mk2] Licznik sie zatrzymuje
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
To_mas
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
prawdopodobnie toś ci w nim grzebał i teraz ślizga jedno trybko ktore kręci resztą !! Tez miełame ten problem i znowu mi sie pojawił kleiłem i znowu i itd !!! Teraz szukam licznika (samego prędkościomierza i sobie wymienie bo nie bede go 1000 razy rozkręcał i sie z tym bwaił ://
[ Dodano: Pon Lip 17, 2006 23:05 ]
Tu masz moj temat !! http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... lometr%F3w
zobacz sobie moze akurat twoj sie uda naprawić z tym ze w moim nie ślizgało to zielone trybko(u mnie białe) tylko to co jest na tej ośce z drugiej strony a jego było sztuką skleić !! i wogole podarowałem sobie
[ Dodano: Pon Lip 17, 2006 23:05 ]
Tu masz moj temat !! http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... lometr%F3w
zobacz sobie moze akurat twoj sie uda naprawić z tym ze w moim nie ślizgało to zielone trybko(u mnie białe) tylko to co jest na tej ośce z drugiej strony a jego było sztuką skleić !! i wogole podarowałem sobie
Co do tych samych postów (tematów ściślej) to był wypadek, gdyż pierwszy raz pisałem to nie chciała się strona wczytać i nie wiedziałem, że się dodało postaram się to naprawić.
A za poradę to obejżę sprawę i mam nadzieję, że podziała.
--------
Kopie tematów usunąłem dziękuję za wytknięcie błędu
Popieram, że porządek na forum to rzecz święta.
--------
To_mas punkt dla ciebie to co napisaleś powinno wystarczyć jeśli coś się z tym da zrobić. A mam jeszcze jedno pytanko ile mniej wiecej kosztuje taki nowy licznik w sklepie?
A za poradę to obejżę sprawę i mam nadzieję, że podziała.
--------
Kopie tematów usunąłem dziękuję za wytknięcie błędu
Popieram, że porządek na forum to rzecz święta.
--------
To_mas punkt dla ciebie to co napisaleś powinno wystarczyć jeśli coś się z tym da zrobić. A mam jeszcze jedno pytanko ile mniej wiecej kosztuje taki nowy licznik w sklepie?