brewka jak zamontować aby było solidnie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
brewka jak zamontować aby było solidnie
Witam mam problem aby zamontować brewkę własnie jedną zgubiłem i muszę zakupić nową tylko niewiem jak ją zamontować aby silny wiatr=+mijający tir nie wyrwało mi kolejnej brewki dziwne ale własnie tak straciłem brewkę była przykrecona na śróbkach do grila zdziwiłem sie jak sobie pofrunęła !! i juz jej nie znalazłem moze ktoś mi podpowie jak zamontować kolejną aby sie trzymała solidnie dzięki i pozdrawiam!!
- barteKKK03
- V.I.P.
zgadzam się klej do szyb samochodowych klej typu SikaflexKand pisze:Klej do szyb !!!
przed wklejeniem szyb stosuje się jeszcze specjalny podkład Primer (są dwa kolory czarny i biały) wtedy na bank nic się nie oberwie
ale jak do brewki to nie koniecznie ten Primer, chociaż dobrze by było ...
może podjedź gdzies poproś jakiego gościa u którego wstawia się szyby i wklej u niego na miejscu, po vo ci cała tuba kleju który jak juz otworzysz to musisz zużyć bo mimo ze jest sczelnie to klej ten chłonie i tak powietrze i tuba taka zdycha w parę dni, można tez ją schować do lodówki i przetrzyma dłuzej...
Wystarczy klej do szyb, taki czarny brudzacy
Ja na ten klej przykleilem lotke tylko do szyby w trzech miejscach i juz tam ze 2 miesiace jezdrze i nic sie nie dzieje )
RobertP: ja kupilem taka tube i zuzywam na raty, przy probie uzycia drugi raz meczylem sie z udraznieniem wyjscia, ale darowalem sobie i przedziurawilem ja srubokretem bez problemu bo jest z cienkiej blachy za trzecim razem to samo, tylko w innym miejscu i tak jeszcze przyda sie w przyszlosci a miedzyczasie miejsce rozprucia owijalem papierowym recznikiem by nie brudzilo
Ja na ten klej przykleilem lotke tylko do szyby w trzech miejscach i juz tam ze 2 miesiace jezdrze i nic sie nie dzieje )
RobertP: ja kupilem taka tube i zuzywam na raty, przy probie uzycia drugi raz meczylem sie z udraznieniem wyjscia, ale darowalem sobie i przedziurawilem ja srubokretem bez problemu bo jest z cienkiej blachy za trzecim razem to samo, tylko w innym miejscu i tak jeszcze przyda sie w przyszlosci a miedzyczasie miejsce rozprucia owijalem papierowym recznikiem by nie brudzilo