[mkIII] Montarz elekrtycznych szyb
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mkIII] Montarz elekrtycznych szyb
Witam czy ktos montował elktr szybki do golfa 3.Jak to sie robi bo własnie kupiłe uzywki ma od h..ja kabli i wiązek i nie wiem co do czego.oze macie jakies fotki z montazu alebo cos
od Quatro7: uprzejmie prosi się o precyzowanie tematów
od Quatro7: uprzejmie prosi się o precyzowanie tematów
ja to właśnie u siebie wybebeszyłem bo mi linka pękła i tak jak pamiętam to jest tylko jedna wtyczka do silniczka i 5 śrubek do przykręcenia więc nie jest to takie skomlikowane ale gdzieś na forum ostatnio był link jak krok po kroku wymienić mechanizm .... ja bede próbował wymienić samą linke jak mi sie uda to opisze jak to zrobić moze jakies fotki dodam
Re: Montarz elekrtycznych szyb
Tak z ciekawości kupiłeś cały komplet razem z przyciskami?? Jaki koszt i gdzie takie coś zakupic
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Hmm to ja chyba bede musiał jednak rozebrac tapicerke bo sprawdzalem tylko kostke i one sie róznią bo ta od elektr szybek ma wiecej 7 wejsc do kotki i te kabelki(te 7)wałsnie wchodzą do kotki która idzie do silniczka.Ale dałes mi teraz do myslenia ze jest jakas kostka w golfiku z manulanymi.Bede musiał to sprawdzic.
longer pisze:ja to właśnie u siebie wybebeszyłem bo mi linka pękła i tak jak pamiętam to jest tylko jedna wtyczka do silniczka i 5 śrubek do przykręcenia więc nie jest to takie skomlikowane ale gdzieś na forum ostatnio był link jak krok po kroku wymienić mechanizm .... ja bede próbował wymienić samą linke jak mi sie uda to opisze jak to zrobić moze jakies fotki dodam