[MK3 GTI] jaka żarówka do oświetlenie schowka???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Kocioł DCG
- Użytkownik
[MK3 GTI] jaka żarówka do oświetlenie schowka???
jaką moc powinna mieć żarówka rurkowa oświetlająca schowek??? U mnie jest 3W ale nigdzie nie mogłem takiej kupić, może otryginalnie wchodzi tam inna...
- Kocioł DCG
- Użytkownik
djtom, żeby zaswieciła się ta lampka w schowku muszą być spełnione dwa warunki: włączony zapłon, oraz otwarty schowek, więc bez kluczyka w stacyjce się nie zapali, a szkoda bo zazwyczaj korzysta się ze schowka na postoju...
[ Dodano: Pią Cze 23, 2006 11:23 ]
[ Dodano: Pią Cze 23, 2006 11:23 ]
tylko właśnie chciałem zmienić na czerwoną ( do bagażnika i do podsufitki już zamontowałem, ale 3W nie mieli do schowka - chyba zmierze jej długośc choć na oko mi ise wydawała że jest krótsza od 5W na przykład)bodzio_j pisze:Kocioł DCG, załóż taką jaką kupisz, byle można było założyć.Schowka nie oświetlasz cały czas więc nawet jeśli bedzie miała 1W więcej to nic sie nie stanie.
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
No to jeżeli tak masz to masz coś zje...ne... skąd wogóle taki pomysł, że tak ma byćKocioł DCG pisze:djtom, żeby zaswieciła się ta lampka w schowku muszą być spełnione dwa warunki: włączony zapłon, oraz otwarty schowek, więc bez kluczyka w stacyjce się nie zapali, a szkoda bo zazwyczaj korzysta się ze schowka na postoju...

[img]http://dvprogram.pl/vw.jpg[/img]
- Kocioł DCG
- Użytkownik
nie zależy mi na tym żeby było lepiej wida, tylko żeby były wszędzie czerwone podświetleniabodzio_j pisze:Kocioł DCG, jak nie trafisz czerwonej ( JA TAM BYM ZAŁOŻYŁ BIAŁĄ-LEPIEJ WIDAĆ) możesz zawsze pomalować.Lakier spirytusowy, pisak.

[ Dodano: Pią Cze 23, 2006 13:33 ]
w sumie to stworzyłem ten temat, żeby sie dowiedzieć czy inni mają też 3W czy może inne, bo jak fabryka dała tam np 5W to jade i kupuje czerwoną 5