Zauwazylem ze moj zbiorniczek wyrownawczy jest zasmarkany olejem wycieralem kikla razy ale problem powracal stan oleju jest miedzy min a max czyli jest ok. Do tego mam juz na goracym silniku takie dziwne szmeranie jak by lozysko lub pasek sam nie jestem pewien co tak naprawde tak "mialcze"
Zasmarkany zbiornik wyrownawczy ukladu wspomagania Golf III
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Zasmarkany zbiornik wyrownawczy ukladu wspomagania Golf III
Witam wszystkich .!!
Zauwazylem ze moj zbiorniczek wyrownawczy jest zasmarkany olejem wycieralem kikla razy ale problem powracal stan oleju jest miedzy min a max czyli jest ok. Do tego mam juz na goracym silniku takie dziwne szmeranie jak by lozysko lub pasek sam nie jestem pewien co tak naprawde tak "mialcze"
moze to byc to pompa wspomagania ??
Vw Golf III 1.8 GL ABS
jezeli nie masz swoistego wycieku nie wywala *#cenzura#* do wspomy to ok szmeranie owszem łozysko tez mam te same obiawy co ty na razie pół roku z tym smigam i jest spoko nie przejmuj się
[ Dodano: Pon Cze 19, 2006 19:04 ]
zdejmij pasek od wspomy załącz silniczek wtedy dojdziesz do tego co tak szmera
[ Dodano: Pon Cze 19, 2006 19:04 ]
zdejmij pasek od wspomy załącz silniczek wtedy dojdziesz do tego co tak szmera