[MK3] Problem z tylnym lewym postojem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[MK3] Problem z tylnym lewym postojem
witam, mam problem gdy zapalam swiatla mijania lub postojowe pali mi sie z tylu w lampach tylko w prawej lampie, sprawdzalem zarowke , wymienilem nawet caly wklad lewej lampy i nic nie dalo , sprawdzilem kabel od tej lampy niby oki wyglada, teraz mam takie pytanie czy bezpiecznik jest jeden od tylnych swiatel mijania czy oddzielnei na kazda tylna lampe? bo tak pomyslalem ze moze bezpiecznik ale druga lampa dziala...... kabel od swiatla postojowego idzie od kazdej lampy osobno do deski rozdz. czy lacza sie w jeden od 2 lamp? co radzicie sprawdzic?
Pozdrawiam Bartek:)
- Paweł Marek
- V.I.P.
Oba lewe (przedni i tylny sa na jednym bezpieczniku, prawe na drugim. Jak z przodu po lewej świeci a z tyłu nie to bezpieczik odpada. Trzeba szukać przerwy na kablu szaro czarnym między skrzynka bezpieczników a lampą tylną lewą (leci koło lewego progu). Brak masydałby ciekawsze efekty jak równoczesne świecenie lub miganie wszystkcih żąrówek w tym kloszu.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.