kłopotów ciąg dalszy(nierówne obroty).
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- daro-driver
- Mały gagatek

- Kontakt:
kłopotów ciąg dalszy(nierówne obroty).
Kłopoów ciąg dalszy,niewiem co jusz mam dalej robic,wymieniłem czujnik temperatury,(teraz żeby było śmieszniej
temperatura na zegarze dochodzi do 110 stopni,wentylator w porządku chodzą obydwa biegi ale włancza się ten pierwszy więc chyba wina zegara,wymieniłem też świece NGK trójelektrodowe,niestety nadal na wolnych obrotach poszarpuje silnikiem,może to jeszcze przewody zapłonowe,jestem już podłamany autko ogólnie chodzi miodzio,ale te wolne obroty
czuc szarpania aż w kabinie pomocy panowie co dalej.
- daro-driver
- Mały gagatek

- Kontakt:
- robal264
- Forumowy spamer :)

- Kontakt:
jak i rowniez problem z sonda lambda, brudny filtr powietrza lub paliwa,pada pompa paliwowa albo moze komp ma jakiegos bleda,zrob porzadny reset na dzien dobry, wlej cos do czysczenia ukladu paliwowego, wymien filtry. Poznniej to juz tylko wieksze wydatki przed Toba
jak to nie pomoze to moze kody blyskowe dalo by sie jakos zrobic, zerknij do dzialu porady tam jest opisane co i jak
Czujnik Halla jest w aparacie zaplonowym, tam pod kopulka, troszke klopotliwy do samodzielnej wymiany ale do zrobienia
jak to nie pomoze to moze kody blyskowe dalo by sie jakos zrobic, zerknij do dzialu porady tam jest opisane co i jak
Czujnik Halla jest w aparacie zaplonowym, tam pod kopulka, troszke klopotliwy do samodzielnej wymiany ale do zrobienia
- daro-driver
- Mały gagatek

- Kontakt: