ZEGARY MK3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
ZEGARY MK3
witam,
chce zamienic tarcze zegarow na biale, tylko musze wyjac stare
czy ktos sam to robil? chodzi mi o zdjecie wskazowek, zeby nie popsuc?
bede wdzieczny za pomoc, jak to zrobic
chce zamienic tarcze zegarow na biale, tylko musze wyjac stare
czy ktos sam to robil? chodzi mi o zdjecie wskazowek, zeby nie popsuc?
bede wdzieczny za pomoc, jak to zrobic
-
- Użytkownik
- Kontakt:
a jest taki magiczny klikacz jak "szukaj" napewno znajdziesz nie raz temat wałkowany...
wejdz tu: www.rydzu.pl i tam masz opis
wejdz tu: www.rydzu.pl i tam masz opis
F126p, F126p, Polonez, Seicento 1,1, Golf 3, Audi A3, Passat B5, Golf IV, Passat B5, Alfa Romeo 156 JTD,
-
- Użytkownik
jestem leniem,
ale dzieki
[ Dodano: 26 Maj 2006 13:15 ]
na www.rydzu.pl jest porada tarcz naklejanych a mi chodzi o zamiane tarcz - zdjecie czarnych i zalozenie nowych.
ale dzieki
[ Dodano: 26 Maj 2006 13:15 ]
na www.rydzu.pl jest porada tarcz naklejanych a mi chodzi o zamiane tarcz - zdjecie czarnych i zalozenie nowych.
czarnych nie zdejmiesz bo połamiesz mechanizm. Nowe tarcze nakleja sie na czarne. Wskazówki moza zdejmowac widelcem. Ja wczoraj zmieniałem tarcze w niecała godzinę - jak chcesz moge Ci to zrobić 

Nocne Mary Squad 

djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
-
- Użytkownik
-
- Użytkownik
wiec widocznie z demontazu, ja bym ich nie kupował bo trzeba by zgrzewac, a poza tym moga nie pasowac, lepeij wybierz sobie jakis ładny wzór papierowy, ja ostatnio kupowałeu tu: http://allegro.pl/item104903889_moman_b ... _seat.html
towar supej, wysoka jakosc, super opakowane i błyskawiczna przesyłka.
towar supej, wysoka jakosc, super opakowane i błyskawiczna przesyłka.
Nocne Mary Squad 

Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
Zacznijmy od tego że nie każde wskazówki pójdą na widelec. Musisz wiedzieć że zegary są różne VDO, Motometer. Jedne są na wcisk i spokojnie możesz użyć widelca, drugie mają ośki mocno osadzone i jak zrobisz dzwignię widelcem to skończy się uszkodzonym silniczkiem od wskaźnika.
Na mojej stronie znajdziesz też tarcze do samodzielnego wydruku, możesz też sam się z nimi pobawić w Corelu, zawsze to coś innego niż wszyscy mają.
Na mojej stronie znajdziesz też tarcze do samodzielnego wydruku, możesz też sam się z nimi pobawić w Corelu, zawsze to coś innego niż wszyscy mają.
U mnie w VDO wskazówki duze siedziały bardzo mocno ale chwilę pokombinowałem, podłozyłem chusteczkę pod widelec i jakos zeszły. Ale nic na siłe. U rydza towar i porady są najlepsze 

Nocne Mary Squad 

-
- Użytkownik
co ty sie tak boisz tych wsklazówek? u mnie tez mocno siedziały ale jakos dałem rade, choc pot na czole był
tylko delikatnie i z wyczuciem, nic na siłe 

Nocne Mary Squad