Kluczyk
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Kluczyk
Witam serdecznie Forumowiczów ja tu jestem Nowy właśnie zamieniłem Daewoo Nexia na Golfa III i także forum.
Mam takie pytanko ile może kosztować dorobienie kluczyka (bo podobno wg. książek mam kodowany) może ktoś ostatnio dorabiał i może ktoś ma dostęp do części tanich bo poszukije podgrzewanych spryszkiwaczy szyby przedniej bo takie miałem w orginale ale się popsuły. Z góry wielkie dzięki.
Mam takie pytanko ile może kosztować dorobienie kluczyka (bo podobno wg. książek mam kodowany) może ktoś ostatnio dorabiał i może ktoś ma dostęp do części tanich bo poszukije podgrzewanych spryszkiwaczy szyby przedniej bo takie miałem w orginale ale się popsuły. Z góry wielkie dzięki.
zwykły kluczyk za 18 pln od reki w zakładzie śusarski. Jeśli masz immo to bedzie na pewno trudniej i drozej..
[ Dodano: Czw Maj 25, 2006 09:00 ]
Gratuluję słusznego wyboru
[ Dodano: Czw Maj 25, 2006 09:00 ]
Gratuluję słusznego wyboru

Nocne Mary Squad 

djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
tak jest, bez imo płaciłem równo 20 dychylolo_golf pisze:Jak z immobilajzerem to koszt dorobienia- ok. 100zł
Jak bez immo to ok. 20zł
a co do spryskiwaczy to moze te? http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=105890980
witamy serdecznie

Dzięki za info i miłe powitanie .
Co do spryskiwaczy to w interkarsie są po około 70 zł sztuka.
A co do kluczyka to cięzko sie rozbiera i boje się coś urwać ,ale może po malutku się go rozbierze
Pozdrawiam
kolegów.
[ Dodano: 25 Maj 2006 11:26 ]
Właśnie go rozebrałem i jest tam takie małe coś jak magnes(pewnie transponder) i trzeba będzie jechać do VW w Stalowej Woli i dorobić bo jak zginie ten jeden to będzie duży kłopot.
Co do spryskiwaczy to w interkarsie są po około 70 zł sztuka.
A co do kluczyka to cięzko sie rozbiera i boje się coś urwać ,ale może po malutku się go rozbierze

Pozdrawiam

[ Dodano: 25 Maj 2006 11:26 ]
Właśnie go rozebrałem i jest tam takie małe coś jak magnes(pewnie transponder) i trzeba będzie jechać do VW w Stalowej Woli i dorobić bo jak zginie ten jeden to będzie duży kłopot.