PANOWIE JA NIEMAM GAZU !!!

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
A zapłon dobrze masz ustawiony ??Vr6zach pisze:vag nic nie wykazuje O to chodzi ćiśnienie na cylindrach 12-13
Roczniki od 94 roku miały przecież modół cały i tam się nie ustawia zapłonu.Borys pisze:a tak z ciekawości, to jak widzisz ustawianie zapłonu w VR6?? na lampe ???
no i co z tego ze była cewka, cewka nie oznacza ze mozesz se krecic aparatem zapłonowym i ustawiać zapłon.Chmielu pisze:Roczniki od 94 roku miały przecież modół cały i tam się nie ustawia zapłonu.Borys pisze:a tak z ciekawości, to jak widzisz ustawianie zapłonu w VR6?? na lampe ???
Przed '94 rokiem była normalna cewka.
No w sumie masz rację...Borys pisze:cewka nie oznacza ze mozesz se krecic aparatem zapłonowym
Przecież pisałeś wcześniej że wymieniałeś ??pioterr pisze:swiec nie wymieniałem
Hehe no tyż prawdaBorys pisze:oblatany, oblatany, ale nie Kaszpirowski na odległośc nie lecze
Około 75 zł - ale koszty to sprawa 4-to rzędnapioterr pisze:ciekaw jestem ile was kosztuje przejechanie 100km
Zgadzam sie ale bardzo was przepraszam panowie na temat tego spalania to sa bardzo duze rozbieznosci.Chyba prawdy sie dopiero dowiem jak wreszcie sprowadza mi mojego vr-a.Chmielu pisze:Około 75 zł - ale koszty to sprawa 4-to rzędna
pioterr pisze: ciekaw jestem ile was kosztuje przejechanie 100km bo mnie np 20 zł Raczej niemozliwe.CO to sekwencia?A jezeji jusz to gratuluje.p Czytam te posty o VR6 i coraz bardziej jestem przekonany ze to niezla bryka.Ja kupuje to co mi sie podoba a nie ile pali czy tam inne.POZDRO
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 77 gości