To jest od czujnika ABS?

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
masz kolo jakieś chore podejscie do tematu.... bo okazać się może że poduszka Ci się nie otworzy pewnego razu bo z powodu kontrolki nie wiedziałeś że jakiś błąd wystąpił....Rafit pisze:Mi tam w sumie ta kontrolka nie potrzebna A szkoda mi pieniędzy na to.
Poduszek to ja nie miałem od początku to raczej nic mi nie wystrzelipushkin77 pisze:masz kolo jakieś chore podejscie do tematu.... bo okazać się może że poduszka Ci się nie otworzy pewnego razu bo z powodu kontrolki nie wiedziałeś że jakiś błąd wystąpił....
a zdrowia nie kupisz za te parę groszy......
ps. jak już taki pazerny jesteś to sobie kup diode lub żarówkę i podłącz....
[ Dodano: Wto Maj 23, 2006 00:57 ]
aha.... może Twoje poduszki już są wystrzelone.....
Wersje mam normalną tyle że z rajchuWitam. Mam jedno kilka pytanek.
Zauważyłem u siebie w golfie, że nie pali mi się kontrolka od świateł mijania, zapięcia pasów i jeszcze czegoś (widać na rysunku)
No więc rozebrałem licznik w celu wymienienia żarówek (zauważyłem, że tam są żarówki na poradach Rydza jak rozbierał licznik i wyglądał tak:
A tu ku mojemy zdziwieniu nie było żarówek tylko takie diody:
I teraz nasuwa się tu pytanie. Czy jak wlutuje diody w te miejsca gdzie ich nie ma to będą działać? Jak będą działać to gdzie takie można dostać ? Jakie tam jest napięcie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 95 gości