Czyszczenie podsufitki - jak?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Czyszczenie podsufitki - jak?
ma ktos pomysl jak wyczyscic podsuwitke?
moja jest dosc jasna i troszke brudna czym by mozna bylo to zrobic zeby nie porobilo sie jakis dziadostw
moja jest dosc jasna i troszke brudna czym by mozna bylo to zrobic zeby nie porobilo sie jakis dziadostw
Ostatnio zmieniony pt lip 13, 2007 21:33 przez dragonB2, łącznie zmieniany 1 raz.
experymentowac nie zamiezamQuatro7 pisze:są też w sklepach chemicznych takie środki do czyszczenia tapicerek dywanów itp np vanish, podobnod ziałją dobrze ale osobiscie jeszce nie testowałem
jak by sie uparl do domestor nizle wybiela kiedys kropla spadla mi na czarne jennsy i zrobily sie bial w tym miejscu
mam 3 pianki do czyszczenia tapicerki (shella, carplanu i jeszcze jakas), ale najlepiej z fotelami i obiciem drzwi (welur) poradzil sobie wanish* (nie wiem, jak sie pisze). plastikowe elementy czyscilem ajaxsem (nie rozcienczalem z woda). podsufitki nie czyscilem wiec nie wiem, ale nie zawsze plyny/spraye przeznaczone do czegos sa do tego najlepsze...
*wada wanisha jest taka, ze smierdzi w aucie przez tydzien, dwa...
*wada wanisha jest taka, ze smierdzi w aucie przez tydzien, dwa...
Just passing trough...
zawsze możesz zdjąć podsufitkę i ją wyprać a tak poważnie to chyba najlepsza jest "aktywna piana" np. wanish ma teraz taki nowy produkt z anteną satelitarną zamiast rozpylacza i tworzy to pianę tylko musi być ciepło i sucho bo Ci skiśnie do wiosny tapicerka
I'm love in MK. Zanabyte digifiz, abs, tempomat, elektryczne lusterka i podgrzewane fotele czekają na swoją kolej :)))
Re: Czyszczenie podsufitki
Testowałme nie raz różne specyfiki i musze przyznać że only Vanish daje rade Śmiało polecam!dragonB2 pisze:ma ktos pomysl jak wyczyscic podsuwitke?
Reszta zostawia jakieś dziwne plamy i wogóle kupa
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)