1. dojade na tym do Polski ? (sciagne pasek od wspomagania)
2. co moglo sie stac i jak to ewentualnie naprawic?
3. co moglo byc przyczyna, 900 km bez problemu dopiero na miejscu
4. ewentualne koszta

Szymon
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
dajcie spokój..... to jest zdrowy chłop czy anemik ??? moja dobra kumpela przejechała 800 km bez wspomagania i nic jej się nie stało....bodzio_j pisze:Pomyśł jak ciężko kręci się kierownicą przy zgaszonym silniku
o ile mi sięwydaje to pasek napędza jeszcze alternator lub pompe wody.... więc sprawdz zanim (niedaj Boże) zagotujesz silnikSzyszon pisze:1. dojade na tym do Polski ? (sciagne pasek od wspomagania)
Dokladnie tak slyszalem, ze ten pasek pedzi wodepushkin77 pisze:
o ile mi sięwydaje to pasek napędza jeszcze alternator lub pompe wody.... więc sprawdz zanim (niedaj Boże) zagotujesz silnik
Jak jest klima to pędzi wspomaganie i pompę wody. Jak klimy niema to napędza tylko wspomaganie.Szyszon pisze:Dokladnie tak slyszalem, ze ten pasek pedzi wode
Nie bardzo Cie zrozumialem, w jakim celu mam dawac krotszy pasek?? Sciagnalem swoj, a ona dalej ani drgnie!pushkin77 pisze:a po co masz ją wyciągać ??? zwal pasek na siłe i naciągnij nowy krótszy na pompe.... i nie mów że się nie da......
rozumeim że pisząc "ale co mi z tego wszystkiego jak jej nawet wyciagnac nie moge" miałeś na myśli pompe wspomagania.... więc jeśli naprawdę nie masz gdzie a nie musisz jej teraz wyciągać to zostaw ją na silniku a bez wspomy spokojnie dojedziesz do domu....Szyszon pisze:Dokladnie tak slyszalem, ze ten pasek pedzi wode ale co mi z tego wszystkiego jak jej nawet wyciagnac nie moge
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 79 gości