bicie kierownicy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
bicie kierownicy
mam problem. Kupiłem fele 4x98 założyłem je do MK3, oczywiscie troche bicie i wogóle.
teraz założyłem śruby pływające i pierścienie centrujące i powiem Wam, że kierownica bije jeszcze mocniej, i to przy wolnych prędkościach jak40km/h itp. Kół jeszcze nie wywarzałem (zaraz pojadę) ale takie mocne bicie, normalnie szarpie kierownicą, że wywarzenie raczej tego nie zniweluje. Opony mam 215/40/16, są prawie łyse 3-4mm bierznik. Nie wiem sam. Jak jeździłem bez pierścieni i śrub ływających, to troszkę biło ale nie az tak mocno. teraz mam i śruby i pierścienie i tak bije kierownica że to nienormalne.
moze ktos coś mi powie zanim pojade na wulkanizację
teraz założyłem śruby pływające i pierścienie centrujące i powiem Wam, że kierownica bije jeszcze mocniej, i to przy wolnych prędkościach jak40km/h itp. Kół jeszcze nie wywarzałem (zaraz pojadę) ale takie mocne bicie, normalnie szarpie kierownicą, że wywarzenie raczej tego nie zniweluje. Opony mam 215/40/16, są prawie łyse 3-4mm bierznik. Nie wiem sam. Jak jeździłem bez pierścieni i śrub ływających, to troszkę biło ale nie az tak mocno. teraz mam i śruby i pierścienie i tak bije kierownica że to nienormalne.
moze ktos coś mi powie zanim pojade na wulkanizację
po 1 krazywa fela po 2 jak opony sa tak lyse moga byc krzywo przydarte wiec i wina opon i po 3 wywaz to .. jak nei pomoze idz w zbierznosc itp
pzdr
pzdr
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !

-
- Nowicjusz
- Kontakt:
nie .. z Działoszyna jestem a obecnie zamieszkuje w CZęstochowei a skad takei pytanie
?

http://www.mapet-TUNING.com

-
- Nowicjusz
- Kontakt: