pojedyncza wycieraczka do MK3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
pojedyncza wycieraczka do MK3
Witam ! Za mniej wiecej jaka cene mozna zdobyc pojedyńczą wycieraczkę z całym mechanizmem do MK3 ??
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
A czy MK3 mialy jedna wycieraczke? Musisz chyba kombinowac z innego auta - francuza np..
Pozdro
Gitner
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
ja bym radził dac sobie spokój bo ani to za ładnie nie wygląda, ani tania przeróbka nie jest. Wolałbym zainwestowac w glebę - robi większe wrazenie niz pojedyncza wycieraczka. No i lepiej sie jezdzi 

Nocne Mary Squad 

djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
tzn co polowe szyby ci tylko zbiera? a przedluzyles ta blaszke o 1 cm?Tomashm pisze:tauka, mam juz pojedyncza wycieraczke ale nic nie robilem z silniczkiem i zatrzymuje sie na polowie szyby i nie wiem co zrobic. Mozesz jasniej opisac co nalezolo by zrobic aby zgarniala cala szybe.
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !

- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
On nic nie zrobiłMAPET pisze:tzn co polowe szyby ci tylko zbiera? a przedluzyles ta blaszke o 1 cm?

[ Dodano: Pon Maj 08, 2006 23:17 ]
Z autopsji polecam przedłużyć troszki mniej niż 10mm. Jak przedłużyłem równiutko o 10 mm to mi cos wycieraczka szarpała, i pukała, mimo, że było wyszlifowane wszystko i nigdzie nie zaczepiała. Ja mam przedłużone o 8,5mm i jest ok. Troszke mniej bierze, ale co tam

ja mialem o 1 cm dokaldnei i bylo git hmm 

http://www.mapet-TUNING.com