kopie mnie prad
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
kopie mnie prad
witam,
cholera mnie juz bierze, zawsze jak wysiadam z samochodu i dotykam do drzwi aby je zamknac kopie mnie prad.
wqrwiajace to juz jest.
mial ktos taki sam problem?
jak go rozwiazac??
cholera mnie juz bierze, zawsze jak wysiadam z samochodu i dotykam do drzwi aby je zamknac kopie mnie prad.
wqrwiajace to juz jest.
mial ktos taki sam problem?
jak go rozwiazac??
Ostatnio zmieniony śr maja 14, 2008 16:00 przez martinez76, łącznie zmieniany 1 raz.
- CzapCzap
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
-
- Użytkownik
ale chyba to nie ma znaczenia, bo na zime zmieniam felgi na stalowki i jest tak samo.
teraz mam 15 alu BBS oryginalne vw
a opony Fuldy
mam to juz od dluzszego czasu, wlasciwie nie pamietam kiedy mnie nie kopalo
mozna z tym zyc, ale ciekawosc mnie zzera co to moze byc
[ Dodano: 06 Maj 2006 23:43 ]
teraz mam 15 alu BBS oryginalne vw
a opony Fuldy
mam to juz od dluzszego czasu, wlasciwie nie pamietam kiedy mnie nie kopalo
mozna z tym zyc, ale ciekawosc mnie zzera co to moze byc
[ Dodano: 06 Maj 2006 23:43 ]
a Ty masz cos takiego??Per pisze:Odgromnik pomoże taka niby guma przyczepiona do podwozia i wlekąca sie po ziemi
Mam to zamiar kupić
Brat to ma w fieście i ani razu go nie poraziło
To te pieprzone gromadzące sie ładunki elektrostatyczne kopią jak jedziesz to tarcie powietrza to powoduje, coś tak jak doświadczenie w podstawówce z balonem jak go potrzesz o włosy to przyczepi sie sufitu.
Jednym słowem musi być uziemienie
To te pieprzone gromadzące sie ładunki elektrostatyczne kopią jak jedziesz to tarcie powietrza to powoduje, coś tak jak doświadczenie w podstawówce z balonem jak go potrzesz o włosy to przyczepi sie sufitu.
Nie naprawiajcie na siłe tego, co działa !
-
- Użytkownik
no ale przeciez w wiekszosci samochodow nie ma takiego fredzla z tylu...Per pisze:Mam to zamiar kupić
Czytaj ten temat...
http://forum.vwgolf.pl/vi...264&view=newest
Niekoniecznie musi mieć to z tyłu. Niektóre samochody mają w innym miejscu i akurat nie widzisz, a inni jakos z tym żyją
http://forum.vwgolf.pl/vi...264&view=newest
Niekoniecznie musi mieć to z tyłu. Niektóre samochody mają w innym miejscu i akurat nie widzisz, a inni jakos z tym żyją
-
- Użytkownik
w tej gumie sa zazwyczaj miedziane lub stalowe cienkie zyly aby odprowadzic ladunek do gleby.jak jezdzilem kiedys reno kango to nawet ten pasek nie pomagal i musialem kawalek druta miedzianego ciagnac pod autem (w dyskretnym miejscu)dopiero bylo ok.a jak wysiadalem z auta to jak lydka dotknelem progu to mi wlosy deba stawaly tak pierd..lo
- Paweł Marek
- V.I.P.
Mnie też kopie jak cholera. Nic nie pomaga oprócz zmiany butów na takie z przewodzącą podeszwą
[ Dodano: Nie Maj 07, 2006 8:52 am ]
różnica ładunków jest między mną a samochodem a nie między samochodem a glebą. Więc z odgromnika nici. A sądzę że się ładuje od tarcia tyłkiem po tapicerce ze sztucznego tworzywa. Gdyby to karoseria się ładowała to problem by znikał na deszczu, a tak nie jest.
Przysło mi do głowy żeby jakąś siateczkę metalową w siedzisko wmontować. Muszę pogłówkować
różnica ładunków jest między mną a samochodem a nie między samochodem a glebą. Więc z odgromnika nici. A sądzę że się ładuje od tarcia tyłkiem po tapicerce ze sztucznego tworzywa. Gdyby to karoseria się ładowała to problem by znikał na deszczu, a tak nie jest.
Przysło mi do głowy żeby jakąś siateczkę metalową w siedzisko wmontować. Muszę pogłówkować
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.