Polo Classic 2000r. - ściąga do prawej jak szalone
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- martines
- Użytkownik
- Kontakt:
Polo Classic 2000r. - ściąga do prawej jak szalone
Panowie jestem w szoku. Wsiadam do auta które ma 75 tyś km a kierownicy trzeba pilnować jak w starym dużym fiacie. Auto momentalnie ucieka do pobocza. Sprawdzałem stan opon maja idealne ciśnienie, opony identyczne i nowe, auto bezwypadkowe nie ma nawet ryski. Czy geometyria mogła się sama wykruszyć ?? Doradźcie co to może byc.
jedz an geometrie - niech ci sprawdzą najpierw (to nic nie kosztuje) a na kompie od razu zobaczysz czy jest ok czy nie... A, no i przypomnij kolesiom w razie czego ze geometrię ustawia sie na WYPROSTOWANEJ kierownicy, bo ostatnio przez głąbów z komputerowym pomiarem straciłem 100 pln a gosc bez maszyny, recznie, ustawił tak ze jedzie jak po szynach (po znajomosci wziął 0 pln...)
[ Dodano: Pią Maj 05, 2006 13:53 ]
[ Dodano: Pią Maj 05, 2006 13:53 ]
sama raczej nie, pewnie ktos np solidnie zaje*ał w kraweznik...Czy geometyria mogła się sama wykruszyć ?
Nocne Mary Squad 

djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
Dokladnie kierownica muisi byc jaknajbardziej prosto. Nigdy nie sutawialem zbierznosci na tych nowych sprzetach zawsze robilem na starych lampach . U siebie w Golfiku mam tez ustawione na lampach jedzie jak ja chce a nie jak on. Niektorzy nawet sadza ze na lampach wychodzi lepiej niz na tych laserach. Lecz moi znajomi robili porownanie i wychodzi identycznie jak na starych lampach.
Przyznawanie punkcików za pomoc oznacza szacunek