Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
Kolcek się nie zmniejszył tylko blaszka wyleciała lub w nowszych modelach taka zakręcona spręzynka - niby jak się miał klocek zmniejszyć - bez przesadydjtom pisze:na 100% postukuje ci klocek, sam dopiero niedawno dałem sobie z tym rade - nie wiem dlaczego ale klocki które były kilka miesiecy temuwymieniany "zmniejszyły sie" - nie starły tylko własnie zmniejszyły - izaczęły latac w zaciku. Najprostsze sprawdzenie: zdejmij koło i zobacz ręką czy mają luzy.
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
Kup nowe blaszki - bo pewnie wyleciały i poprostu ich nie maTuning_Boy_2005 pisze:no jaz mam tak samo jak jade aswaldem to nic nei ma a jest jakas dziura czy wypuklenie to przy podbijaniu stuka i to qrw..a jak , choby mi sie miala cala lewa strona rozleciec, musze to dzisiaj sprawdzic, ale jak jakde powoli i hamuje to nic sie nie dzieje, nei slychac stukania klockow pozdro
Tuning_Boy_2005 pisze:no tylko ze ja to bede robic a nie warsztat, ju zpolowa srubek odkrecona, jeszcze zostala mi jedna srubka z wahacza, i jak ja odkrece to jade po gume bo musze miec stara bo sa 2 rodzaje i niewiem ktora mam kupic pozdro
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 60 gości