tulejki mocowania amortyzatorów mk3

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Gruby110kg
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

tulejki mocowania amortyzatorów mk3

Post autor: Gruby110kg » ndz kwie 30, 2006 00:44

potrzebuje tulejki mocowan amorów do mk3 na przód

ku_bi
Forumowy spamer :)
Kontakt:

Post autor: ku_bi » ndz kwie 30, 2006 01:31

chyba żaden problem, kup nowe w intercars. www.intercars.com.pl

Awatar użytkownika
MAPET
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

Post autor: MAPET » ndz kwie 30, 2006 02:30

sklepy? ew dzial gielda?

http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !

Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !

Obrazek

Awatar użytkownika
Smaczny
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: Smaczny » ndz kwie 30, 2006 02:33

Juz lepiej było napisać tego posta w tym dziale:
Kupię

FORD
Fix Or Repair Daily

Awatar użytkownika
tomekzabrze
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: tomekzabrze » ndz kwie 30, 2006 08:59

ku_bi pisze:chyba żaden problem, kup nowe w intercars. www.intercars.com.pl
moze mi podasz konretny namiar na te tulejki?? bo z tego co ja wiem do tulejki w amorze nie sa wymienialne jak padna trzeba wymienic caly amor albo kombinowac i podpasowac z czegos te tuleje.,......ale skoro mowisz ze w intercarsie sa to prosze daj mi namiar........

ku_bi
Kontakt:

Post autor: ku_bi » ndz kwie 30, 2006 09:40

tomekzabrze pisze:
moze mi podasz konretny namiar na te tulejki?? bo z tego co ja wiem do tulejki w amorze nie sa wymienialne jak padna trzeba wymienic caly amor albo kombinowac i podpasowac z czegos te tuleje.,......ale skoro mowisz ze w intercarsie sa to prosze daj mi namiar........
pokaż mi konkretnie jakie tulejki na jakims schemacie, zdjeciu itp

Awatar użytkownika
tomekzabrze
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: tomekzabrze » ndz kwie 30, 2006 09:48

ku_bi pisze:
tomekzabrze pisze:
no myslalme ze skoro mowisz ze sa do kupienia w intercars to wiesz o co chodzi ale widze jednak ze nie i ze zle doradzasz chlopakowi.........a ta tulejka to ta na dole amortyzatora........

ku_bi
Kontakt:

Post autor: ku_bi » ndz kwie 30, 2006 10:02

tomekzabrze pisze:
ku_bi pisze:
tomekzabrze pisze: moze mi podasz konretny namiar na te tulejki?? bo z tego co ja wiem do tulejki w amorze nie sa wymienialne jak padna trzeba wymienic caly amor albo kombinowac i podpasowac z czegos te tuleje.,......ale skoro mowisz ze w intercarsie sa to prosze daj mi namiar........
no myslalme ze skoro mowisz ze sa do kupienia w intercars to wiesz o co chodzi ale widze jednak ze nie i ze zle doradzasz chlopakowi.........a ta tulejka to ta na dole amortyzatora........
pytanie było tak ogólne, ze nie musze wiedziec jakie tulejki i nie pisz ze nie wiem jak tego nie wiesz, Twoje wyjasnienie tez jest ogólne i nic z niego nie wynika.....

Awatar użytkownika
tomekzabrze
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: tomekzabrze » ndz kwie 30, 2006 10:16

ku_bi pisze:
tomekzabrze pisze:
ku_bi pisze: pokaż mi konkretnie jakie tulejki na jakims schemacie, zdjeciu itp
pytanie było tak ogólne, ze nie musze wiedziec jakie tulejki i nie pisz ze nie wiem jak tego nie wiesz, Twoje wyjasnienie tez jest ogólne i nic z niego nie wynika.....

czyli rozumie ze niewiesz jak wyglada amortyzaotr :).......spoko......a jak pytanie bylo ogolne to czmeu chlopakowi odpowiedziales konretnie gdzie to kupi jak niewiesz o co chodzi .......:) zreszta milej niedzieli:)

ku_bi
Kontakt:

Post autor: ku_bi » ndz kwie 30, 2006 10:22

tomekzabrze pisze:
ku_bi pisze:
tomekzabrze pisze: no myslalme ze skoro mowisz ze sa do kupienia w intercars to wiesz o co chodzi ale widze jednak ze nie i ze zle doradzasz chlopakowi.........a ta tulejka to ta na dole amortyzatora........

czyli rozumie ze niewiesz jak wyglada amortyzaotr :).......spoko......a jak pytanie bylo ogolne to czmeu chlopakowi odpowiedziales konretnie gdzie to kupi jak niewiesz o co chodzi .......:) zreszta milej niedzieli:)
nie obrazaj mnie kolo, cos ci sie w głowce miesza

Awatar użytkownika
qra
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

Post autor: qra » ndz kwie 30, 2006 10:40

tomekzabrze, jakis problem ? kubi poradzil dobrze a ty o co sie czepiasz ? nudzi Ci sie ? idz pograc w bierki. ja dodam od siebie, ze mozna tez tanio wyrwac w Inter Team - www.inter-team.com.pl ;]

[b]"..."[/b]
[img]http://quattroteam.nazwa.pl/pawel/mod.jpg[/img]
[img]http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF[/img] [url=http://tnij.org/pisownia_pcf][color=red]Piszę poprawnie po polsku[/url][/color].
[img]http://img516.imageshack.us/img516/4493/88x31rt7.gif[/img]

Awatar użytkownika
MAPET
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

Post autor: MAPET » ndz kwie 30, 2006 10:44

tomekzabrze, sorry ale ja tez nie wiem o co chodzilo dokladnie pytajacemu...
tomekzabrze pisze:a ta tulejka to ta na dole amortyzatora
poza tym mi to wytlumacz.. jak dla mnie to na dole mocowania amorka to sa 4 otwory w 2 kawalkach blachy i tylke... wiec nadal nei wiem o jaka tulejke chodzi... a jak cxhce cos kupic to jest dzial gielda.. a jak nie wie co to jest i faktytcznie nei ma tego wszedzie to mozna by bylo wyjasnic o co chodzi bo ja np nie wiem..

http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !

Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !

Obrazek

Awatar użytkownika
Marihuana Man
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: Marihuana Man » ndz kwie 30, 2006 10:50

tomekzabrze pisze:czyli rozumie ze niewiesz jak wyglada amortyzaotr :) .......spoko......a jak pytanie bylo ogolne to czmeu chlopakowi odpowiedziales konretnie gdzie to kupi jak niewiesz o co chodzi .......:) zreszta milej niedzieli:)
Lolku Po co się lolku gorączkujesz. Kolega bardzo dobrze mu doradził gdzie szukać, a że nie zagłębiał sie w temat to inna sprawa. A w intercarsie znajdzie każdą tulejkę do gofra. No i oczywiście w serwisie.

tomekzabrze pisze: bo z tego co ja wiem do tulejki w amorze nie sa wymienialne jak padna trzeba wymienic caly amor albo kombinowac i podpasowac z czegos te tuleje
A sam nie masz pojęcia o czym mówisz bo w przednim amorku nie ma żadnych zafajdanych tulejek więc respekt mistrzu.

[img]http://dvprogram.pl/vw.jpg[/img]

Gruby110kg
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: Gruby110kg » pn maja 01, 2006 19:47

Panowie, nie ma sie o co klucic, chodzi o górne mocowanie amartyzatorów. mam nowy zawias, chciałem go wymienic ale niestety gorne mocowania amorow byly od audi A3, i tam jest ta tulejka za gruba i nie wchodzi w mocowania od golfa, wiec poprostu musze kupic te cholerne tuleje, przez male kupa spieprzylem sobie dzien, ale trudno, spróbuje w intercarsie, albo wpolcarze albo w JC AUTO. mam nadzieje ze nie bede musial tego kupowac w serwisie.

[ Dodano: 01 Maj 2006 19:49 ]
a dorzuce jeszcze fotke mojego raptora, niestety jeszcze nie zwieszony, mialem go zwiesic w sobote ale jak w/w TULEJKI...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”