Pozdrooo

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
U niego normalnie dzieje się to tylko jak rusza gwałtownie i koła w zasadzie już zaczynaja szarpać a nie piszczeć - musi pojechac sprawdzic amory - jak dobre to znaczy ze poducha którasadam-gda pisze:mam podobnie w swoim MK3 1.8 tylko ze przy ruszeniu z piskow jest dobrze a przy gwaltownym ruszeniu ze prawie jest zerwana przyczepnosc jest cos podobnego. Amorki mam bardzo dobre bo byly sprawdzane ale pojezewam poduszke pod szkrzynia biegow ale nie mam czasu zeby tam zajzec.
sprawdzcie te poduche pod skrzynia jak sie patrzy na silnik po prawej stronie z tylu oryginlanie jest tam zelowa poduszka jak ma oiryginalna to bedzie cala mokra z czegos tamRazal pisze:kolega ma Mk3 1,8 - podczas gwłatownego ruszania z miejsca (zerwanie przyczepności - czy jak kto woli z piskiem) coś zaczyna szarpać (takie dudnienie) - i tylko w momęcie ruszenia z tzw. piskiem, nawet na mokrej nawierzchni - tak jakby koła się odrywały od ziemi - ja osobiście sugeruje amorki padnięte, ale może ktoś miał podobny przypadek i sugeruuje coś innego ??
Pozdrooo
OK jutro sprawdzimytomekzabrze pisze:sprawdzcie te poduche pod skrzynia jak sie patrzy na silnik po prawej stronie z tylu oryginlanie jest tam zelowa poduszka jak ma oiryginalna to bedzie cala mokra z czegos tamRazal pisze:kolega ma Mk3 1,8 - podczas gwłatownego ruszania z miejsca (zerwanie przyczepności - czy jak kto woli z piskiem) coś zaczyna szarpać (takie dudnienie) - i tylko w momęcie ruszenia z tzw. piskiem, nawet na mokrej nawierzchni - tak jakby koła się odrywały od ziemi - ja osobiście sugeruje amorki padnięte, ale może ktoś miał podobny przypadek i sugeruuje coś innego ??
Pozdroooalbo recznie ja sprawdzic
u mnie byla tak rozwalona ze tlyko mache podnioslem to bylo widac niewiem jak u ciebieRazal pisze:OK jutro sprawdzimytomekzabrze pisze:sprawdzcie te poduche pod skrzynia jak sie patrzy na silnik po prawej stronie z tylu oryginlanie jest tam zelowa poduszka jak ma oiryginalna to bedzie cala mokra z czegos tamRazal pisze:kolega ma Mk3 1,8 - podczas gwłatownego ruszania z miejsca (zerwanie przyczepności - czy jak kto woli z piskiem) coś zaczyna szarpać (takie dudnienie) - i tylko w momęcie ruszenia z tzw. piskiem, nawet na mokrej nawierzchni - tak jakby koła się odrywały od ziemi - ja osobiście sugeruje amorki padnięte, ale może ktoś miał podobny przypadek i sugeruuje coś innego ??
Pozdroooalbo recznie ja sprawdzic
- da się od góry - czy tylko od spodu z kanału/podnośnika ??
Też Ci tak kołami szarpało podczas ruszania z piskiem ?? jaki koszt wymiany ??tomekzabrze pisze:u mnie byla tak rozwalona ze tlyko mache podnioslem to bylo widac niewiem jak u ciebieRazal pisze:OK jutro sprawdzimytomekzabrze pisze: sprawdzcie te poduche pod skrzynia jak sie patrzy na silnik po prawej stronie z tylu oryginlanie jest tam zelowa poduszka jak ma oiryginalna to bedzie cala mokra z czegos tamalbo recznie ja sprawdzic
- da się od góry - czy tylko od spodu z kanału/podnośnika ??
jeszcze nie wymienionaRazal pisze:Też Ci tak kołami szarpało podczas ruszania z piskiem ?? jaki koszt wymiany ??tomekzabrze pisze:u mnie byla tak rozwalona ze tlyko mache podnioslem to bylo widac niewiem jak u ciebieRazal pisze: OK jutro sprawdzimy- da się od góry - czy tylko od spodu z kanału/podnośnika ??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 107 gości